REFORM HABER / Adaylığı kesinleşen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen açıklanan AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ilk ziyaretini MHP Gaziantep İl Başkanlığına yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı duyurulan ve dün sevinç gösterileri ile karşılanan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, adaylığının resmiyet kazanmasının ardından ilk ziyaretini Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanlığı'na yaptı.

Fatma Şahin ve beraberindeki AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, milletvekillerini kapıda MHP Gaziantep Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Sermet Atay ve İl Başkanı Mustafa Bozgeyik karşıladı.

G E R Rn F Wk A Ag1 O K

Fatma Şahin, Burada İl Başkanı Mustafa Bozgeyik ve Milletvekili Atay ve partilerle bir araya geldi, ilginin yoğun olduğu ziyarette sohbet ederek görüş ve talepleri dinledi. Şahin, MHP Gaziantep İl teşkilatına ve Sermet Atay'a verdikleri destek için teşekkür etti ve Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlerde yine güzel bir çalışma sergileyeceklerine inandığını dile getirdi.

G E R Rm V Ws A A4 Rf E

Ziyarete Fatma Şahin'in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Murat Çetin, AK Parti Milletvekilleri Derya Bakbak, Bünyamin Bozgeyik, İrfan Çelikaslan,  ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı. MHP Gaziantep İl Başkanı Bozgeyik, Cumhur İttifakı ortağı AK Parti'lilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

G E R Rm X X M A A F7 Z D

TBMM İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay da,  açıklamasında, ''Gaziantep İl Başkanımız Mustafa Bozgeyik, ilçe Başkanlarımız, Ülkü Ocakları İl ve İlçe Başkanlarımız Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcimiz Karkamış Belediye Başkan Adayımız Bülent Tiryaki, Araban Belediye Başkan Adayımız Mehmet Özdemir, Oğuzeli Belediye Başkan Adayımız Mehmet Sait Kılıç,  ile birlikte Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Fatma Şahin, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri İrfan Çelikaslan, Derya Bakbak, Bünyamin Bozgeyik,  Ak Parti Kadın Kolları ve Ak Parti İlçe Başkanlarından müteşekkil heyeti il Başkanlığımızda misafir ettik ve 2024 Yerel Seçimleri ile alakalı istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.'' ifadelerini kullandı.