Kaza, Yemişlik TOKİ girişindeki kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 23 BK 303 plakalı cip ile 23 ADM 488 plakalı şehir içi yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından kentteki farklı hastanelere kaldırıldı.Elazığ'da biri ağır 3 kişinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı

"Kaza anı otobüs içi kamerasına yansıdı"

Öte yandan, kaza anı ise otobüsün içindeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde ters şeride giren cipin, otobüsün orta kapısın çaptığı, bir kadının ise cam parçaları arasında kaldığı ve diğer yolcuların ise yerlere düştüğü görüldü. Aynı zamanda görüntülere şoförün ani bir manevra ile kafa kafaya çarpışmaktan son anda kurtulduğu yansıdı.Elazığ'da biri ağır 3 kişinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktıElazığ'da biri ağır 3 kişinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktıElazığ'da biri ağır 3 kişinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktıElazığ'da biri ağır 3 kişinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı

ELAZIĞ’da cipin şehir içi yolcu otobüsüne çarptığı kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, otobüsün araç içi kamerasına yansıdı.


Kaza, sabah saatlerinde Yemişlik TOKİ mevkisindeki kavşakta meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünü yitirdiği 23 BK 303 plakalı cip, 23 ADM 488 plakalı şehir içi yolcu otobüsüne çarptı. Kazada, 1'i kadın, 2 yolcu ile cip sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Bu arada kaza, otobüsün araç içi kamerasına yansıdı. Görüntülerde, durağa koşarak gelen kadın yolcunun bindiği otobüsün orta kapısına, kavşakta cipin çarpması, kadının savrulması, sürücünün otobüsü durdurarak, yolcuların acilen inmesini istemesi, kadının ayağının kırıldığını ve hareket edemediğini söylediği anlar yer aldı.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.