Fenerbahçe'nin bu sezonki en başarılı isimlerinden olan Ferdi Kadıoğlu'nun babası genç oyuncu hakkında ortaya atılan transfer iddialarıyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Milan ve Napoli, iletişime geçti

Milli futbolcunun babası Feyzullah Kadıoğlu, yaptığı açıklamada Milan ve Napoli'nin kendisiyle temasa geçtiğini söyledi.

"Fenerbahçe de 'Git' derse"

Hürriyet'in haberine göre, Milan ve Napoli'nin kendisi ile temasa geçtiğini belirten Feyzullah Kadıoğlu, "Bunlar güzel şeyler ancak oğlumun birinci önceliği Fenerbahçe. Bu yüzden tamamen Fenerbahçe'nin başarısına ve şampiyonluğa kilitlenmiş durumda. Ferdi'nin Kim Min Jae gibi her koşulda Avrupa'ya gitmek gibi bir kariyer planlaması yok. Önceliği Fenerbahçe'nin başarısı. Sezon sonu şampiyonluk yaşar, Avrupa'dan gene ciddi teklifler gelirse, Fenerbahçe de 'Git' derse ancak o zaman durum değerlendirmesi yapılır" dediği ifade edildi. .

A Milli Takım'da sakatlandı

A Milli Takım ile İskoçya'nın kozlarını paylaştığı maçta Ferdi Kadıoğlu sakatlandı. Maça 11'de başlayan 23 yaşındaki oyuncu, 34. dakikada sakatlığı sebebiyle kenara geldi. Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu'nun yerine oyuna dahil olan isim oldu.

Ferdi Kadıoğlu'ndan istikrarlı performans

Geçtiğimiz sezon Vitor Pereira ile birlikte ciddi bir performans artışı yaşayan Ferdi Kadıoğlu, bu sezon Jorge Jesus ile birlikte de aynı performansını artırarak sürdürdü. 23 yaşındaki milli futbolcunun bu performansı, Avrupa devlerinin de dikkatini çekmeyi başardı.

Ferdi, 12 Süper Lig, 6 UEFA Avrupa Ligi, 2 de Şampiyonlar Ligi Elemeleri olmak üzere toplamda 20 karşılaşmada sarı lacivertli formayı terletti. Genç yıldız bu karşılaşmalarda 1723 dakika görev alırken, 2 de asist yaptı.

25 milyon Euro'luk teklif

Öte yandan Milan ve Napoli'nin transfer teklifi için rakamın 25 milyon Euro civarında olacağı iddia edilirken, Fenerbahçe'nin bu miktara sıcak bakacağı kaydedildi.

Ferdi Kadıoğlu, Cenk Tosun'u geçebilir

Eğer Ferdi Kadıoğlu 25 milyon euro veya üstü transfer olursa Süper Lig'den yurt dışına transfer olan en pahalı futbolcu unvanını elde edecek. Önceki rekor 22 milyon euro ile Cenk Tosun'a ait. Cenk Tosun 22 milyon euro karşılığında Beşiktaş'tan Everton'a transfer olmuş ve bu transfer büyük ses getirmişti.