Gaddar dizisi bu akşam tekrar bölümü ile Fox TV ekranında izleyici ile buluşacak. Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ın başrollerinde yer aldığı Gaddar dizisinin yönetmen kadrosunda Sinan Öztürk yer alıyor. Dizide Dağhan karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy, uzun süren askerlik görevinden sonra mahallesine geri dönen Dağhan artık ne ailesini ne çevresini bıraktığı gibi bulamaz. İşte Gaddar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...

Usta oyuncu Gülenay Kalkan İnci Taneleri'ne katıldı Usta oyuncu Gülenay Kalkan İnci Taneleri'ne katıldı

2GADDAR DİZİSİ KONUSU

GADDAR DİZİSİ KONUSU

Uzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatı artık bıraktığı gibi değildir. Sevdiği kız Aydan (Sümeyye Aydoğan) ona haber vermeden çekmiş gitmiş, kardeşi Rüzgar (Fatih Berk Şahin) ise karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan’ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor.

3GADDAR DİZİSİ OYUNCU KADROSU

GADDAR DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Lacin Ceylan

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran yer alıyor.

T25 Cagatay Ulusoyun Gaddarda 258

4GADDAR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR

GADDAR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gaddar dizisi çekimleri İstanbul'da gerçekleştiriliyor. Dizinin bazı bölümlerinin ise Şanlıurfa'da gerçekleştirileceği biliniyor. Dizinin çekimleri İstanbul'da Beşiktaş, Galata gibi semtlerde çekiliyor.