Galatasaray, Antalyaspor karşılaşmasıyla Süper Lig’de evindeki yenilmezliğini 31 maça çıkardı.

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray Rams Park’ta Antalyaspor ile karşılaştı. Mücadeleden 2-1’lik skorla galip ayrılan sarı-kırmızılılar ligde evindeki yenilmezliğini sürdürdü. Süper Lig’de sahasında son olarak geçtiğimiz sezonun 2. haftasında Giresunspor’a 1-0’lık skorla yenilen Cimbom bu müsabakanın ardından oynadığı 31 lig maçında 29 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Okan Buruk’un öğrencileri, bu sezon ligde Rams Park’ta oynadığı 14 karşılaşmadan da 3 puan aldı. Aslan, Süper Lig’de bu sezon sahasında puan kaybetmeyen tek takım olarak bulunuyor.

Süper Lig'de 35. haftanın ardından oluşan puan durumu ve 36. hafta fikstürü Süper Lig'de 35. haftanın ardından oluşan puan durumu ve 36. hafta fikstürü

Galatasaray, Antalyaspor ile oynadığı son 16 maçta 12 galibiyet, 4 beraberlik aldı.

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında evinde Antalyaspor ile karşılaşan Galatasaray, bu maçla birlikte rakibine karşı yenilmezliğine devam etti. Antalya temsilcisine son olarak 16 Nisan 2016 tarihinde 4-2’lik kaybeden sarı-kırmızılılar, daha sonra oynadığı 16 müsabakada yenilmedi. Aslan bu süreçte 12 galibiyet, 4 beraberlik elde etti.

Galatasaray ligin ilk yarısında Antalya’daki mücadeleyi de 2-0 kazanmıştı.