Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal ve yönetim kurulu görevinden istifa etti.
Gaziantep Futbol Kulübü'nde istifa şoku yaşandı. Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren ve son 13 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Gaziantep ekibinde yaklaşık bir ay önce tekrar göreve seçilen Başkan Cevdet Akınal ve yönetim kurulu istifa etti.

Gaziantep FK'da Cevdet Akınal istifa etti. Resmi açıklama ise şu şekilde: ''Göreve geldiğimiz 2021/2022 sezonundan bu yana kamuoyuna yansıyan ve yansımayan çeşitli zorluklar içerisinde takımımızı bugüne kadar getirdik. Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarısı için elimizi taşın altına koyduk, şahsi düşünce içerisinde olmadık, olamazdık da. İyi niyet ve özveri anlayışı ile bir noktaya kadar gelebildik. Gaziantep’in beklentilerini karşılayacak ve renkleriyle şanlı Antep Savunmasını sembolize eden kırmızı siyahlı formaya katkı sunmak isteyecek Gaziantep sevdalılarının yolunu açmak amacıyla bugün itibarıyla görevimizden ayrıldığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.'' denildi.

Güven tazelemişti

Gaziantep Futbol Kulübü'nün bünyesinde bulunduran Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Derneği'nin olağanüstü seçimli genel kurulu, Gaziantep FK Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Genel kurulda, geçmiş dönem faaliyet raporları okunduktan sonra yönetim mali ve idari yönden ibra edildi. İbra oylamasının ardından tek liste halinde gidilen seçimle Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal ve yeni yönetim kurulu ikinci kez göreve seçildi.  Akınal seçimden kısa süre sonra görevinden ayrılma kararı aldı.