REFORM HABER - Süper Lig'deki son galibiyetini 18. haftada deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük'ü 3-0 yenerek elde eden kırmızı-siyahlı ekip, bu karşılaşmadan sonra oynadığı 7 karşılaşmada 5 beraberlik aldı, 2 mağlubiyet yaşadı.


Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında 18 Şubat Pazar günü saat 16.00'da evinde Yılport Samsunspor'u Gaziantep Arena Stadyumunda ağırlayacak.


Dün deplasmanda İstanbulspor'u 3-1 yenen Gaziantep FK, 7 maç sonra galip gelmeyi başardı.

İYİ Parti Gaziantep’te toplu istifa şoku İYİ Parti Gaziantep’te toplu istifa şoku

Thumbs B C 0235B79526E21388Ea8104Ef7Af130Ec
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Reform Haber Genel Yayın Yönetmeni Murat Atay'a yaptığı özel açıklamada,  18 Şubat Pazar günü saat 16.00'da kendi sahalarında konuk edecekleri Samsunspor maçına tüm taraftarları davet ederek, takımlarına destek vermelerini isteyerek, destek çağrısında bulundu.

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Samsunspor müsabakasının takımı için sadece bir futbol maçı olmadığını kulüp ile taraftarların birlik ve beraberlik örneği göstereceği bir karşılaşma olacağını belirterek,  taraftara ve Gaziantep halkına açık çağrıda bulundu. 

Temsilcimizin hafta sonu çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağını hatırlatan Başkan Yılmaz, “Saygıdeğer Gaziantep Valisi, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız, Değerli Milletvekillerimiz, Kıymetli Bürokratlarımız, Sayın Siyasi Parti Temsilcileri ve Sevgili Gaziantep Taraftarları ve tüm Gaziantep  halkına açık çağrıdır. Bu hafta sonu, şehrimizin gururu Gaziantep FK kendi evimizde Samsunspor ile önemli bir mücadeleye çıkacak. Bu maç, takımımız için sadece bir futbol karşılaşması değil, aynı zamanda şehrimizin birlik, beraberlik ve dayanışmasını gösterme fırsatı ve var olma mücadelesidir. Aynı zaman da her şeyi geri de bırakıp takımımıza sahip olma günüdür. Bu önemli günde, Gaziantep FK'ya destek olmak ve takımımızı yalnız bırakmamak adına siz değerli şehir liderlerimizi ve tüm taraftarlarımızı tribüne davet ediyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür'' dedi.

“Bu Zorlu Karşılaşmada Takımımızın Yanında Olun”


Deplasmanda oynadıkları İstanbulspor galibiyetiyle sevinç yaşadıklarını, bunu devam ettirmeyi hedefleriklerini, futbolun birlikte sevinmeyi, birlikte üzülmeyi ve en önemlisi birlikte mücadele etmeyi öğreten bir spor olduğunu belirten Başkan Memik Yılmaz, “Bu hafta sonu yapılacak olan Samsunspor maçı, şehrimizin spor alanındaki birlikteliğini ve gücünü tüm Türkiye'ye gösterme şansıdır. Gaziantep FK, sahada en iyi performansını sergileyerek şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edecek. Bu mücadelede onlara en büyük desteği vermek, hepimizin görevidir. Siz değerli şehir liderlerimizin ve taraftarlarımızın tribünde yer alması, takımımıza moral ve motivasyon katacaktır. Bu zorlu karşılaşmada, takımımızın yanında olduğumuzu göstermek ve onlara inancımızı hissettirmek için bir araya gelmeliyiz. Gaziantep Futbol Kulübünün başarısı, şehrimizin başarısıdır ve bu başarıyı hep birlikte kutlamak için sizleri maça davet ediyorum” diye konuştu.

Istanbulspor Gaziantep Fk114857852Jpg Se0 K T1Gfs U G6Ee D Ring R A

Taraftarı bu önemli maçta tribünleri doldurmaya davet eden Yılmaz, “Takımımıza olan desteğimizi gösterelim. Gelin, bu hafta sonu hep birlikte Gaziantep FK'ya güç verelim ve takımımızı zafere taşıyalım. Sizlerin desteğiyle, Gaziantep FK daha da güçlenecek ve başarılarına bir yenisini ekleyecektir. Bu önemli gününde Gaziantep FK'ya destek olmak için sizleri ve ailelerinizi, tüm öğrenci kardeşlerimi, memleketin ekmeğini yiyen herkesi, yaşlısından gencine herkesi takımına sahip çıkmaya davet ediyorum. Birlikte, şehrimizin takımına destek olalım ve zaferi birlikte kutlayalım” ifadelerine yer verdi.

memikylmaz-1
Süper Lig'de Gaziantep FK'nın bir marka olduğunu ve kalıcı bir takım olması için yönetim kurulu olarak var güçleriyle çalıştıklarını anlatan Memik Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
''İstanbulspor deplasmanında 3-1 galip gelerek bizleri sevindiren, son dakikaya kadar mücadele eden, teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Umuyoruz ki bu galibiyet serisinin başlangıcı olur ve hak ettiğimiz üst sıralamada yer alırız. Görüyoruz ki takımımıza sahip çıkıldığı takdirde bu sezon üstlerde yer alacağız ve buna da sonsuz inanıyoruz. Herkesin takımımıza sahip çıkması ve desteklemesi gerekiyor. 18 Şubat Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Samsunspor maçına herkesi davet ediyorum. Gaziantep'in en büyük reklamı ve markası Gaziantep Futbol Kulübüdür. 18 Şubat Pazar günü saat 16.00’de Gaziantep Arena Kalyon Stadyumunda tribünleri doldurarak takımımızı destekleyelim.''