Gaziantep Defin Listesi 28 Nisan 2024 Gaziantep Defin Listesi 28 Nisan 2024

Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma çalışmalarıyla başlayan antrenmanda maçın son taktik çalışması gerçekleştirildi.

G I Um Rn D W4 A A5A85

Kırmızı siyahlı ekip, bu antrenmanla birlikte hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

G I Um Rn E X E A E9Yl I

Öte yandan teknik direktör Selçuk İnan'ın ekibi ise şu isimlerden oluştu:

Yardımcı antrenörler Olcan Adın, Sebahattin Yenilmez ve Volkan Kazak, kaleci antrenörü Hakan Bulut, kondisyoner Mustafa Aksoy, analistler Emre Oğuz ile Tayfun Kayabaş.

429687441 722356636732119 1731764279093032049 N

FOMRSUZLUKLA ELEŞTİRİLEN MAXİM AÇIKLAMA YAPTI

Maxim açıklama yaptı 

''Bu son zamanlarda oynadığım futbol ne kadar göze hoş görünmese de ben de kendimdeki bu eksikliğin farkındayım ama bazı yaşadığım sorunları bir yerlerde anlatamıyorsun ve içine atmak zorunda kalıyorsun ister istemez. Bu da seni bazı farklı olayların içine yitebiliyor taraftarlarımızın bendeki olan beklentilerinin çok farkındayım çoğu maçlarda oyundan çıkarken ıslıklandım ve bu benim üzerimde çok kötü bir etkiyi yaratmaya başladı bazen saha içerisinde pas atarken veya kaleye süt çekerken bunlar doğru yolu bulmadığı zaman acaba yine taraftarın tepkisinden karşılaşacağım veya taraftarlarımız benim hakkımda ne düşünür ne söyler diye ister istemez ben de bir etki yaratıyor.

Bunları bir futbolcu olarak kafana taktığın zaman saha içerisinde ister istemez özgüveninde kayboluyor. Ama şunu herkes iyi bilsin ki ben sorumluluğumun farkındayım taraftarımız da şunun farkında olsun ki eski Maxim'i onlara yaşatacağıma söz veriyorum