Kulüpten yapılan açıklamaya göre Teknik Direktör Orhan Ak yönetiminde saat 12:00’de gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü.
Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, 5’e 2 pas çalışmaları ile devam ederken taktik çalışmalar ile son buldu.
Kulüp Başkan Vekilleri Güney Dağdeviren ve Erim Arıkan, Yönetim Kurulu Üyesi Cuma Kıratlı ve Sportif Direktör Cemil İbrahim Cansız, Kasımpaşa karşılaşması öncesinde takımla bir araya geldi. Futbolculara Kasımpaşa karşılaşması için başarı dileklerini ileten yöneticiler, her koşulda kırmızı-siyahlı takımın yanında olduklarını vurgulayarak desteklerini ifade etti.

Gaziantep Futbol Kulübü, bu antrenmanla birlikte hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.





