2022/23 sezonu çalışmalarını sürdüren Gaziantep FK, yeni transferleri için imza töreni düzenledi. Törende başkan Cevdet Akınal ve teknik ekipte yer aldı.

Gaziantep Futbol Kulübü, yaz transfer döneminde kadromuza katılan 10 futbolcu için toplu imza töreni düzenlendi. Törene Kulüp Başkanı Cevdet Akınal ile yöneticiler Sezer Cihan, Mehmet Salih Öztürk, Mesut Akın, Mert Güllüoğlu, Serhat Tümer, Engin Ateşsönmez, Ayşen Ahi, Mehmet Göktaş ile Sportif Direktör Adnan Erkan katıldı.

Tesislerde gerçekleştirilen toplu imza töreninde Joao Figueiredo, Ömürcan Artan, Arda Kızıldağ, Valmir Veliu, Lazar Markovic, Marko Jevtovic, Mustafa Eskihellaç, Abdulkadir Parmak, Matej Hanousek ve Erten Ersu kendilerini kırmızı-siyahlı takıma bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törende konuşan Gaziantep Futbol Kulübü Başkanımız Cevdet Akınal, transferlerin herkese hayırlı olmasını dilerken, kurulan kadroya çok inandıklarını belirtti.

Transfer döneminin çok hassas olduğunu dile getiren Başkanımız Cevdet Akınal; "Gerçekten transfer yapmak çok zor. Anadolu kulübü olduğumuz için oyuncu gelmek istemiyor. Bazen çocuğunun okulunu bile hesaplıyor. Onun için elimizdeki imkanlarla en iyi transferleri yapmaya çalıştık. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Başkan Vekili Sezer Cihan ise transfer çalışmasında yavaş yavaş sona yaklaştıklarını ifade etti.

Üç yıllık bir planlama dahilinde ilerlediklerini belirten Sezer Cihan, şunları söyledi:

"Genç futbolcularının yanında ülkesinin milli takımında oynamış tecrübeli oyuncularla kadroyu kurmaya çalıştık. İnşallah bu amaç doğrultusunda sürdürülebilir bir takım kuracağız. Hedefimiz öncelikle 8 ve üzerinde yer almak. Bunula birlikte futbolcuların kapasitesi arttırarak gelecek 3 yılın takımını kurmak istiyoruz. Her sene yüklü transfer ücretleriyle ödemek istemiyoruz. Bu takımdan inşallah gelecek adına ümitliyiz. İyi bir takım oluşturduğumuza inanıyorum. Transferleri ortak kararla aldık. Şuanda bir forvet, bir orta saha mevkiinde futbolcuyla görüşmemiz son aşamaya geldi. İnşallah o isimlerde kısa sürede netlik kazanacak ve aramıza katılacaklar" dedi.