REFORM HABER - Gaziantep FK'da bugün baş döndüren ilginç gelişmeler yaşandı adeta.

Gaziantep Futbol Kulübü üst üste alınan başarısız sonuçlar sonrası teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırma kararı almıştı.

Gaziantep FK'da Başakşehir karşılaşması sonrası ortalık karıştı. Yönetim Kurulu olağanüstü toplandı ve teknik direktör Marius Sumudica'nın geleceğini masaya yatırdı.

Yönetimin Sumudica konusunda ikiye bölündüğü ortaya çıktı. Önce Rumen çalıştırıcının gideceği yönünde haberler yayıldı. Daha sonra ise Rumen çalıştırıcı ile yola devam edileceği duyuruldu. Sumudica'nın devam etme kararının ardından şok bir istifa haberi geldi. 

G H S P Ukk X M A I Dd R

Gaziantep FK'da Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Güney Dağdeviren ani bir kararla istifa edeceğini duyurdu. Dağdeviren'in istifasının arkasında Sumudica ile devam edilmesinin yattığı belirtildi. Bu arada teknik adamın gidip gitmeyeceği konsunda futbolcular da merakla gelecek haberi bekledi.

Önce ayrılacağını duyan futbolcular sonra kalacağını öğrenince iki ayrı şok yaşadı.

Alınan bilgiye göre; Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararın tebliğ edileceği belirtilen Marius Sumudica, kariyerinden bahsederek, ''Takımı ligde tutacağına dair söz'' verince devam kararı alındı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, teknik direktör Marius Sumudica ile yola devam kararı aldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, yönetim kurulunun bugün gündeme ilişkin bazı konuları görüşmek üzere toplandığı belirtildi.

Açıklamada şunlara yer verildi:

"Yönetim kurulumuz, uzun süreli görüşmelerin ardından teknik direktörümüz Marius Sumudica ile de bir araya gelerek takımımızın son durumu hakkında görüş alışverişinde bulunmuştur. Yapılan görüşmeler neticesinde, kulübümüzün bu zorlu günleri birlik beraberlik içerisinde atlatacağına dair görüş birliğine varılmıştır."

Gaziantep FK ile bu sezon 26 maça çıkan Sumudica, 1 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Rumen teknik adam, 1.38 puan ortalaması yakaladı.

Marius Sumudica, 5. haftada Erdal Güneş'in yerine gelmişti.

DAĞDEVİREN İSTİFA ETTİ

Gaziantep FK Başkan Yardımcısı Güney Dağdeviren görevinden istifa etti.

Gaziantep'te cinnet getiren kadın eline ne geçtiyse fırlattı Gaziantep'te cinnet getiren kadın eline ne geçtiyse fırlattı

Gaziantep FK'da hummalı çalışmaları olarak bilinen ve takıma büyük destekleri olan ikinci Başkan Güney Dağdeviren, istifa ettiğini duyurdu.

Güney Dağdeviren'in X üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

"Bu vebale ortak olmayacağım!
Affınıza sığınarak büyük onur ile yürüttüğüm GaziantepFK başkan yardımcılığı görevimden istifa ediyorum.
Sevgiyle kalın...”