Süper Lig'de 9 maçtır kazanamayan Kırmızı-Siyahlılar'da radikal bir karar alındı.Gaziantep FK'da teknik direktör Erol Bulut'la yolların ayrılacağı öğrenildi.

İÇ SAHADA EN BAŞARILI 3., DEPLASMANDA EN KÖTÜSÜ

İlk sezonunda kendi taraftarı önünde müthiş oynayan ve sezon sonunda iç sahada topladığı 40 puanla şampiyon Trabzonspor (43) ve üçüncü Konyaspor'un (43) ardından en başarılı takım olan Gaziantep temsilcisi deplasmanda sadece 6 puanı hanesine yazdırınca bu alanda en ligin en kötü takımı olmuş hem de sezonu genelde 15. sırada tamamlamıştı.

9 MAÇLIK GALİBİYET HASRETİ

Gaziantep Futbol Kulübü'nün Süper Lig'deki galibiyet hasreti 9 maça yükseldi. 5 mağlubiyet alan Erol Bulut liderliğindeki takımın 4 beraberliği bulunuyor.

Gaziantep FKda Erol Bulut dönemi sona eriyor

İSTİFA TEPKİSİ

Gaziantep taraftarı mücadelenin son bölümünde teknik direktör Erol Bulut'u istifa davet eden tezahüratta bulundu.

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, 2-1 mağlup bitirdikleri DG Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bugün istemediğimiz bir mağlubiyet aldık" dedi. Son haftalardaki kötü performansın çok nedenin olduğunu vurgulayan Erol Bulut, istifa sorusuna ise, "Yeni başkan ve yönetim geldiğinde tüm konuları detaylı konuşarak doğru kararı vereceğiz" diye cevap verdi.

thumbs_b_c_9a20444cbf8bdc604cfe2a06f3595028

'1.5 YILDIR MAAŞ ALAMIYORUM'

Süper Lig'de 9 maçtır kazanamayan Gaziantep FK'da 15'inde oynanan ve 2-1 kaybedilen Fenerbahçe karşılaşmasının ardından da teknik direktör Erol Bulut da, "Elimizde tek bir forvet var. Kanat oyuncularımız yeterli değil, bakalım ne olacak! Yeni yönetim gelecek, ne olacak? Ben de bilmiyorum ne olacağını. Başkan yok, yönetim yok! Kimle muhatap olacağımızı bilmiyoruz. Tek başımıza götürüyoruz. Transfer yapmamız gerekiyor. Futbolcular alacaklarını alamıyor. Ben 1,5 yıldır maaş alamıyorum ama hiçbir zaman takımımı şikayet etmedim" demişti.

EROL BULUT DÖENMİ SONA ERMEK ÜZERE

Alınan bu mağlubiyetler sonrasında Erol Bulut dönemi sonra ermek üzere. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, ilk görüşmede taraflar fesih konusunda anlaşamadı.

Sözleşme feshi için tekrar bir araya gelecekler.