Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktörlük için Selçuk İnan ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü’nde yeni teknik direktör belli oldu. Gaziantep ekibi, Marius Sumudica’nın yerini Selçuk İnan ile doldurdu. Kırmızı-siyahlılar, Rumen çalıştırıcı ile yolların ayrılmasının ardından en son Kasımpaşa’da teknik direktörlük yapan Türk futbolunun efsane isimlerinden Selçuk İnan ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

65E9D5A89F660103

Süper Lig'de 28 hafta sonunda topladığı 28 puanla küme düşme hattında yer alan Gaziantep FK'da Rumen çalıştırıcı Marius Sumudica ile yollar ayrılmıştı.

Kırmızı-siyahlı takım bu vedanın ardından kısa süre içerisinde yeni teknik direktörünü belirledi.

Gaziantep FK, son olarak Kasımpaşa'da görev yapan Selçuk İnan'la anlaşmaya vardığını duyurdu.

"Selçuk İnan ile prensip anlaşmasına varılmıştır"

Gaziantep FK'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

Gaziantep Botanik Bahçesi'nde ilkbahar renkleri hakim oldu Gaziantep Botanik Bahçesi'nde ilkbahar renkleri hakim oldu

Gaziantep Futbol Kulübümüz, Teknik Direktör Selçuk İnan ile prensip anlaşmasına varmıştır.

Selçuk İnan ve ekibi son görüşmeleri tamamlamak üzere şehrimize davet edilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

Teknik direktörlüğe Kasımpaşa'da başladı

Futbol oynadığı dönemde Manisaspor, Trabzonspor, Galatasaray ve milli takım formaları ile efsane başarılara imza atan ve birbirinden güzel golleriyle adından söz ettiren Selçuk İnan, teknik direktörlük kariyerine Kasımpaşa'da başladı.

Genç teknik adam, İstanbul'un köklü kulübünde 13 maçta hocalık görevinde bulundu.

İnan, bu maçlarda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Selçuk İnan teknik direktörlük deneyimi öncesi bir dönem Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcısı olarak da görev yaptı.

Anlaşma ile ilgili Gaziantep ekibinden yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, Teknik Direktör Selçuk İnan ile prensip anlaşmasına varmıştır. Selçuk İnan ve ekibi son görüşmeleri tamamlamak üzere şehrimize davet edilmiştir" ifadelerine yer verdi.

Teknik direktörlüğe Kasımpaşa’da başladı

Futbol oynadığı dönemde Manisaspor, Trabzonspor, Galatasaray ve milli takım formaları ile efsane başarılara imza atan ve birbirinden güzel golleriyle adından söz ettiren Selçuk İnan, teknik direktörlük kariyerine Kasımpaşa’da başladı. Genç teknik adam, İstanbul’un köklü kulübünde 13 maçta hocalık görevinde bulundu. İnan, bu maçlarda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Selçuk İnan teknik direktörlük deneyimi öncesi bir dönem Galatasaray’da Fatih Terim’in yardımcısı olarak da görev yaptı.