Gaziantep FK, sonunda aradığı santraforu buldu. Kamerunlu Christian Bassogog ile anlaşan kırmızı siyahlılar bu futbolcuya imza attıracak.

5568

Düğün sezonu yaklaştı, gelinlik fiyatları belli oldu Düğün sezonu yaklaştı, gelinlik fiyatları belli oldu

44 kez Kamerun Milli takımı formasını giyen ve 7 gol atan futbolcu geçen yıl mutlaka izlenmesi gereken futbolcular arasında gösterilmişti. Futbolcu oynadığı 185 resmi maçta 41 gol atmıştı. Bir aksilik olmazsa kırmızı siyahlılar futbolcuyu getirerek sözleşme imzalayacak.

Danimarka'nın Aalborg takımından, Çin Süper Lig ekibi Henan Jianye'ye transfer olan forvet oyuncusu Christian Bassogog'un yaşı şaşırttı.

Çin Süper Lig ekibi Henan Jianye, Danimarka'nın Aalborg takımından Kamerunlu forvet Christian Bassogog'u kadrosuna kattı.
Danimarka basınında yer alan haberlerde, Henan Jianye'nin 5 yıllık sözleşme imzaladığı 21 yaşındaki Bassogog için 6 milyon Euro bonservis ödendiği belirtildi.

Bassogog, Kamerun ile şampiyonluk yaşadığı 2017 Afrika Uluslar Kupası'nın en değerli oyuncusu seçilmişti. Ancak Bassogog'un yaşı sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun görüntüsüyle yaşının uymadığını belirten taraftarlar, Kamerunlu yıldızın gerçek yaşını sorguladı.

AKILLARA MİNALA GELDİ


Öte yandan Çin'de yaşanan bu tartışma sonrası, daha önce Lazio'nun transfer ettiği 17 yaşındaki Minala'yı akıllara geldi. 17 yaşında olmasına rağmen yaşlı gösteren Minala, bir türlü kendisinden beklenilen performansı sergileyememişti.

Christian Bassogog Kimdir?

Shanghai Shenhua takımında Forvet mevkinde forma giyen Christian Bassogog, 18 Ekim 1995 tarihinde dünyaya gelmiştir. 1.78 cm boyunda ve 75 kilo olan Christian Bassogog, Sol ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 0 maça çıkan Christian Bassogog, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Christian Bassogog, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.