Gaziantep FK’da Karagümrük karşısında alınan galibiyet sonrası futbolcuların rehavete kapılmaması uyarısı yapıldı. Teknik Direktör Selçuk İnan, ligde kalmak için bir puana ihtiyaçları olduğunu hatırlattı.

Gaziantep’te 13 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı Gaziantep’te 13 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Gaziantep FK’da Trendyol Süper Lig’in son maçı olan Pendikspor hazırlıkları sürüyor. Kırmızı siyahlılarda iki maçta alınan 6 puan moralleri yerine getirirken, en az bir puan alması gerekiyor.

Aa 20240515 34573517 34573515 Gaziantep Fk Fatih Karagumruk Macinin Hazirliklarini Surdurdu 1715782884 706 X750gazi

Diğer maçların sonuçlarına bakmadan kendi işini halletmek isteyen Gaziantep FK’da tek hedef galibiyet. Teknik direktör Selçuk İnan da her antrenmanda futbolcularını uyarıyor. Rehavete kapılmadan en iyi şekilde Pendikspor maçına hazırlanan kırmızı siyahlılarda futbolcular da işi sıkı tutuyor.

Rakibinin ligdeki pozisyonuna bakmadan ciddi bir şekilde hazırlanan kırmızı siyahlılarda Pazar günü mutlak galibiyet bekleniyor. Teknik direktör Selçuk İnan antrenmanlarra Pendik provası yaptırıyor. Kazanan takımı bozmayacak olan İnan cezası biten Dragus’u kadroya alacak.

Bu arada; işi mucizelere kalan Pendikspor'un Gaziantep FK galibiyetine 20'şer bin dolar galibiyet primi açıklaması ilginç olarak karşılandı.

Editör: Murat ATAY