Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Gaziantep Temsilcisi Aslı Emaktar, Gaziantep İşkur İl Müdürü Aytekin Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Doğan, Ankara’nın Çankaya ilçesinden Gaziantep’e atandığını belirterek, “Ankara ile Gaziantep birbirine çok benziyor. İki şehirde çok hareketli. İş olağanı çok fazla. Bizimde görevimiz ve işimiz istihdam sağlamak” dedi.

05 Mayıs 2024 Gaziantep FK vs Hatayspor maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak? 05 Mayıs 2024 Gaziantep FK vs Hatayspor maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

30 PERSONEL VE 4 ARAÇLA SAHADAYIZ

Fatma Şahin’den meclis üyelerine özel mesajFatma Şahin’den meclis üyelerine özel mesaj


Gaziantep İşkur İl Müdürü Aytekin Doğan, işkur il müdürlüğü olarak işgücü piyasası araştırması için 30 personel ve 4 araçla her gün sahada olduklarını ve araştırma yaptıklarını belirterek, “Gaziantep’te istihdamı artırmak için saha çalışmaları yapıyoruz. 4 araç ve 30 personelle her gün sahada bilgilendirme yapıyoruz” dedi.

İŞKUR’DAN ÖNEMLİ HAMLELER


Gaziantep’te iş olanağının çok olduğunu dile getiren Gaziantep İşkur İl Müdürü Aytekin Doğan, “Her hafta Çarşamba günleri il müdürlüğümüzde engelli vatandaşlarımız ile işverenleri buluşturuyoruz. Engelli vatandaşlarımızın iş sahibi olabilmeleri için böyle bir girişimde bulunuyoruz. Ayrıca, Gaziantep’te üniversitelerimiz ile protokol imzalıyoruz. Mezun olan ve iş imkanı olmayan gençlerimize istihdam konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ayrıca 6 ayda 30’dan fazla kurumu ziyaret ederek bilgilendirme yaptık. Gaziantep büyük bir sanayi şehri. Ve zaman zaman işverenlerimizle bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunuyoruz ve istihdam konusunda bilgiler veriyoruz” ifadesini kullandı.