Kızıklı, “Siyasetin her yerinde oldular, siyasi kimlikleri ile makama geldiler, şimdi çıkmışlar siyaset bu işe karışmasın diyorlar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli hakkında her türlü karalama propagandasının içinde olacaksınız, Esnafın sorunları ile ilgilenmeyip, bu kadar senedir esnafa hiçbir faydanız dokunmayacak, karşınıza bir rakip çıktığında ancak esnaf aklınıza gelecek. Bana da karışma diyeceksiniz. Mağdur edebiyatı size kazandırmaz. ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” dedi.


Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'ne (GESOB) bağlı 70 meslek odasında seçim heyecanı yaşanıyor. 1 Ocak tarihinden itibaren başlayan seçimler büyük heyecan ve coşkusuyla devam ederken, siyasilerle ile oda başkanları karşı karşıya geldi. Önceki gün Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ömer Küsbeoğlu, siyasetçilerin oda seçimlerine müdahil olduğunu iddia ederek, "Meslek odası başkan ve yönetim seçimlerine esnafımızın dışında başka alanlardan müdahaleler kabul edilemez, kabul etmiyoruz. Son günlerde bazı meslek odalarımızın seçimlerine yönelik siyasi ve farklı noktalardan müdahale edildiğine şahit oluyoruz. Bazı siyasetçiler bizleri halen dernek olarak görüyor. Bizler dernek değil kamu niteliğinde meslek teşekkülleri olarak odayız. Bu müdahaleler kabul edilemez. Bizler esnaf olarak ahilik ruhundan geliyoruz. Aile içi seçimlerimizi yapıp, tamamlayacağız. Kazanan,
kazanamayan tüm arkadaşlarımızla birlikte aynı yolda yürümeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.


Küsbeoğlu’nun bu açıklamasından sonra MHP Şahinbey İlçe Başkanı İlker Kızıklı da sosyal medya hesabından “Siyasetin her yerinde oldular, siyasi kimlikleri ile makama geldiler , şimdi çıkmışlar siyaset bu işe karışmasın diyorlar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli hakkında her türlü karalama propagandasının içinde olacaksınız, Esnafın sorunları ile ilgilenmeyip, bu kadar senedir esnafa hiçbir faydanız dokunmayacak, karşınıza bir rakip çıktığında ancak esnaf aklınıza gelecek. Bana da karışma diyeceksiniz. Mağdur edebiyatı size kazandırmaz. ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Pusula gazetesi