Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Türkiye genelinde kullandığı enerji ile üretimi dolayısıyla ve ülke ihracatına katkıları vesilesiyle adından sıkça söz ettiriyor. Şimdi ise sanayi, üretim ve ihracatta daha da ileri gidebilmek adına 6. Sanayi bölgesinin arsa tahsisleri kura çekimi yapıldı.

KURA ÇEKİMİ TAMAMLANDI

G P Oow5 U W E A Ap K6 R

Gaziantep OSB tarafından konuya dair yapılan açıklamada, “Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen oturumlarda, bugün 6. Bölgemizin 15.000, 20.000, 30.000, 40.000 ve 50.000 m2’lik arsa tahsislerini; GAOSB Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımlarıyla noter huzurunda yapılan kura çekimleriyle tamamladık” ifadelerine yer verildi.

Gaziantep’te 13 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı Gaziantep’te 13 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

GAZİANTEP SANAYİSİ DAHA DA BÜYÜYECEK

G P Oow5 R X Q A A 6J

Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek kura çekiminin ardından Referans Online özel yaptığı açıklamada, “Gaziantep sanayisini Türkiye ve hatta dünyada daha ileri götürebilmek ve bunun yanı sıra üretim ve ihracatla Gaziantep’in adını daha da fazla ülkeye yayabilmek adına Gaziantep Organize Sanayi olarak önemli bir adım attık. 6. Bölgemizin arsa tahsislerini noter huzurunda yapılan kura çekimiyle tamamladık. Yeni bölgemizin tüm sanayicilerimize ve Gaziantep'imize hayırlı olmasını dileriz” dedi.

Editör: Ahmet Oğuz Çapan