REFORM HABER - ÖZEL - Gaziantep'te, geçtiğimiz yıl Ekim ayında Gaziantep FK eski Yöneticisi ve GTO Meclis Üyesi Hayırsever iş insanı Mesut Akın’ın oğlu 14 yaşındaki Hüseyin Akın ve Kerim Gündoğan’ın hayatını kaybettiği ATV kazası ile sarsılmıştı.

Gaziantep FK eski Yöneticisi ve İş İnsanı Hayırsever Mesut Akın’ın oğlu Hüseyin Akın ve arkadaşı Kerim Gündoğan ATV araç ile hareket halinde iken, alkollü sürücü Dr. Volkan Kılıçoğlu’nun idaresindeki aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. 

15 Temmuz Mahallesi’nde 11 Ekim 2023 günü akşam saatlerinde yaşanan olayda, 14 yaşındaki Hüseyin Akın ve Kerim Gündoğan, ATV ile hareket halinde iken yola kontrolsüzce çıkan Volkan Kılınçoğlu yönetimindeki aracın çarpması sonucu ağır şekilde yaralandı.

Olayın ardından sağlık  ekipleri tarafından Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 2 çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Alkollü olduğu ileri sürülen sürücü Volkan Kılınçoğlu ise tutuklanmıştı.

BABA AKIN İSYAN ETTİ

Hüseyin Akın’ın babası Mesut Akın, sosyal medya hesabı üzerinden isyan etti. Baba Mesut Akın, ‘’ Bundan tam 102 gün önce oğlum Hüseyin Akın ve Kerim Gündoğan’ın, iki genç fidanın alkollü araç kullanarak ölümüne sebebiyet veren Prof. Dr. Volkan Kılınçoğlu tutuklu olduğu cezaevinde serbest kalmak için her türlü yolu denediğini en başından beri biliyorum.’’ hatırlatmasında bulundu.

Img 7042 1700922687

ACIMIZ İLK GÜNKÜ GİBİ TAZE...

Acılı Baba Mesut Akın, Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, ''Alkol alarak trafiğe çıkan ve oğlum Hüseyin ile arkadaşı Kerem'in ölümüne sebep olan Doktor Volkan  yaptığı ya da yapmaya çalıştığı bin bir türlü entrikalar gölgesinde perşembe günü ikinci kez hakim karşısına çıkacak.


Kendisine yakın çevrelerden edindiğim bilgilere göre" iki çocuğumuzun ölümüne sebep olmasına rağmen haksızlığa uğradığını ve tutuklu olmasının yanlış olduğunu söylüyormuş. 3 çocuğu ve eşininde psikolojisi bozulmuş " 
Bizim çocuklarımız CAN değil miydi!


Bizim çocuklarımız toprak altındayken ve bizler bayramı çocuklarının mezarı başında geçirirken Doktor Volkan'ın kendi çocukları ve eşinin psikolojisinden bahsetmesi vicdansızlık değil mi?


Sen nasıl bir vicdan yoksunusun.?


Tüm Türkiye'nin TV ve benzeri yayın organlarında da izlediği canımızı yakan bizleri de çocuklarımızla birlikte hayattan alan bu kaza ile ilgili Doktor Volkan'ın kendini kurtarma çabası içerisinde olması da ayrıca kabul edilemez. 


Bilir kişi raporuna Asli kusurlu olmadığı yönünde itiraz da da bulundu. İlk duruşmada da kaza sonrası yapılan tahlillerde kanında çıkan ETİL ALKOL ile alakalı olarak  yaptığı komik savunma ve yalan beyanlarıyla mahkemeyi yanıltma çabası içerisinde olması perşembe günü yapılacak ikinci duruşmada da devam edeceğini düşünüyorum.


Benim Yüce Türk Adaleti'ne güvenim tam. Hakettiği cezayı alacağına inancımda tam.
Acımız ilk günkü gibi taze... '' ifadelerine yer verdi.

Mesutakin2 1663521950

TAZİYE GİRİŞİMİNDE DAHİ BULUNMADILAR

Evladının ölümü sonrası Kılınçoğlu Ailesinin hiçbir şekilde kendisine ulaşmadığını kaydeden Akın, ‘’Niyet o kadar kötü ki, vicdanlar o kadar körelmiş ki aradan geçen onca zamanda Kılınçoğlu ailesinden herhangi bir mahcubiyet, özür, taziye girişiminde dahi bulunmadı.’’

Son dakika! Gaziantep'te Kafe'ye Silahlı Saldırı Son dakika! Gaziantep'te Kafe'ye Silahlı Saldırı

TEK İSTEĞİM HAK ETTİĞİ CEZAYI ALMASI

Volkan Kılınçoğlu’nun olayda asli kusurlu olduğunu anlatan Akın, ‘’Asli kusurlu olduğu ve iki ölüme sebep olduğu kazadan temiz çıkmak için dışarıdaki iş bitiren arkadaşlarını da bu vicdansızlığa ortak edip bilirkişi raporuna kadar müdahale ettiklerini de düşünüyorum. Üniversitede profesör oldukları için her türlü raporu alma, düzenleyebilme, değiştirme güçlerine de sahipler ve bunu da çok iyi becerdiler. Benim tek umudum önce Allah sonra Yüce Türk Adaletinde. Hak ettikleri cezayı almaları en büyük isteğim. Ve inşallah öyle olur’’ ifadelerini kullandı.

-OLAY-

15 Temmuz Mahallesi’nde 11 Ekim 2023 günü akşam saatlerinde yaşanan olayda, 14 yaşındaki Hüseyin Akın ve Kerim Gündoğan, ATV ile hareket halinde iken yola kontrolsüzce yola çıkan Volkan Kılınçoğlu yönetimindeki aracın çarpması sonucu ağır şekilde yaralandı. Olayın ardından sağlık ekipleri tarafından Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 2 çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Alkollü olduğu ileri sürülen sürücü Volkan Kılınçoğlu ise tutuklanmıştı.

Akın, “Tek dileğim, Allah’ın ve Türk Adaleti’nin hakkını vermesi. İnşallah adalet yerini bulur” dedi.

18 Nisan 2024 Perşembe günü günü ikinci duruşmanın yapılacağı bildirildi.