Türkiye’nin en büyük vakıf hastanesi olan ve Gaziantep’te de 100 yıldır faaliyet veren Tepebaşı Mahallesinde Amerikan Hastanesini ilk başta kiralayan 2018 yılında da satın alan Gaziantep’li ünlü iş insanı Mehmet Taşdelen son 5 yılda sektörde ilk önce Tarsus Amerikan Hastanesi ve daha sonra Kırıkhan Bilim Hastanesi, Antakya’yd Reyhanlı MMT Amerikan Hastanesi, Antalya’da MMT Amerikan Hastanesi ve son olarakta Gaziantep’te Levent Atay’ın sahip olduğu FİMER Tıp Merkezini de satın alarak Türkiye’de en çok hastane sektörüne yatırım yapan iş adamı oldu.

OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER BİZİ MUTLU EDİYOR

Sağlık politikalarında değişiklikleri ve tıp alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek bu değişiklikleri kaliteli ve güvenli bir şekilde hastalarına uyguladıklarını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Taşdelen, “Özel MMT Amerikan Hastanesi yalnız Gaziantep’e değil, bölge halkına da hizmet vermektedir. Bu kadar geniş bir kitleye hitap eden bir hastanenin sağlık politikalarını da yakından takip etme zorunluluğu vardır. Yapılan değişiklikleri yakından takip ederek günümüz şartlarında en iyisi yapmayı amaçlamaktayız. Hastalarımızın bizlere yaptıkları geri dönüşler sayesinde de çok şükür bunu hakkıyla yaptığımızı görüyoruz. Bu da Özel MMT Amerikan Hastanesi olarak bizleri çok mutlu ediyor” diye konuştu.

KESİNTİSİZ KALİTELİ HİZMET

Hastalarla daha iyi bir iletişim kurmak için sürekli personellere eğitim verildiğinden bahseden Taşdelen, “ Hastalarımıza 7/24 hizmet verebilmek için tüm personellerimizle birlikte canla başla çalışıyoruz. Personellerimizin hastalarımızla daha yakın, daha sıcak iletişim kurabilmeleri için sık sık eğitimlere tabi tutarak kendilerini geliştirmelerini sağlıyoruz” dedi.