Ekonomik kriz nedeniyle vatandaşların alım gücü düşerken, yaşanan hayat pahalılığı Gaziantep’teki yaklaşık 2.5 milyon vatandaşı olumsuz etkiliyor. Hayat pahalılığın yaşandığı Gaziantep’te yüksek fiyatlara belediyeler el attı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, HAYDİ büfeleri için modern ekmek fabrikası kurdu. Şahinbey Belediyesi de ucuz fiyata kurbanlık satışını duyururken, Şehitkamil Belediyesi de ilk Kent Lokantası’nı açtı.

Teymur ailesinin anne acısı! Teymur ailesinin anne acısı!

Gaziantep’te Belediyelerden Fahiş Fiyata Neşter! (3)

GBB HAYDİ’LER İÇİN EKMEK ÜRETİM FABRİKASI KURDU

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı HAYDİ büfeleri için yeni açılan modern ekmek fabrikası, günlük 80 bin adet ekmek üretimiyle hizmete giriyor. Şehrin ekmek ihtiyacını karşılamak üzere HAYDİ büfeleri için kurulan ekmek üretim fabrikası tamamen doğalgaz ile çalışacak. Günlük 80 bin adet ekmek üretme kapasitesine sahip olacak tesista üretilecek ekmekler, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin HAYDİ büfeleri aracılığıyla halka ulaştırılacak.

Gaziantep’te Belediyelerden Fahiş Fiyata Neşter! (2)

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ UCUZ FİYATA KURBANLIK SATIŞINI DUYURDU

Şahinbey Belediyesi de ucuz fiyata kurbanlık satışını duyurdu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşa verdiği sözü tutarak Kurbanlık fiyatlarını düşürdü. Başkan Tahmazoğlu, Dumlupınar Mahallesi Yeşilvadi Bulvarı, Şahinbey Parkı yanı ve Akkent Mahallesi  12 Nolu Caddedeki kurbanlık satış alanlarında mor toklunun 200 TL Van Beyaz’ının ise 210 TL’den satılacağı müjdesini verdi.

Gaziantep’te Belediyelerden Fahiş Fiyata Neşter! (1)-1

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ İLK KENT LOKANTASI’NI AÇTI: 3 ÇEŞİT YEMEK 45 TL

Şehitkamil Belediyesi de ilk Kent Lokantası’nı açtı. Gaziantep’in ilk Kent Lokantası’nın açılışı, Şehitkamil Belediye Başkanı  Umut Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Gaziantep Üniversitesi Çocuk Hastanesi karşısında açılan ilk Kent Lokantası’nda 3 çeşit yemek 45 TL’den satılıyor. Açılışta konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı  Umut Yılmaz, bu yıl içerisinde 10 kent lokantası açılacağını belirtti.

Editör: Ahmet Oğuz Çapan