Her geçen gün 'Bu kadar da olmaz ki' dedirten yeni bir olaya şahit oluyoruz.

Beton tankerinin, 9 kişinin öldüğü kazadan hemen önceki görüntüleri ortaya çıktı Beton tankerinin, 9 kişinin öldüğü kazadan hemen önceki görüntüleri ortaya çıktı

Pazar yerlerinde ezilen ve atılan ürünleri toplayanlardan sonra şimdi de çürük ürün satışları başladı. Maddi gücü olmayanların marketlerde ve pazarlarda eskimiş, çürümüş ve ezilmiş ürünleri ucuz fiyata talep etmesi, yeni bir reyonun oluşmasına da sebep oldu.

Yarı fiyatından daha aşağı bir ücrete satılması imkansız olan ürünleri satmaya başlayan bazı marketlerin çürük reyonu oluşturmaya başlamış bile.Ülke genelinde bazı yerlerde çürük ürün satışlarına rağbet de olduğu belirtiliyor. Alım gücü olmayan çaresiz vatandaş da bir kilo alacağı ürün yerine 2-3 kilo çürüğünü alıyor. Özellikle domates, mandalina, gibi ürünler başta olmak üzere talep gördüğü bildirildi.

Bu reyonlardan bazı vatandaşların alışveriş yapmaya utandığı ve çocuklarını gönderdikleri de iddia ediliyor. Çürük reyonlarının yayılmaya başladığına da dikkat çekiliyor. Pazar yerlerinde de eskiden bu yana pazarcılar satamadıkları ürünleri, ezilenleri akşam toplanmadan yarı fiyatına veriyordu.

Şu anda marketlerde de böyle bir uygulamaya gidildiği dile getirildi.