Gaziantep'te kesinleşmiş 27 yıl cezayla aranan şahıs yakalandı
Gaziantep'te kesinleşmiş 27 yıl cezayla aranan şahıs yakalandı
İçeriği Görüntüle

Olay, Nizip ilçesine bağlı Gülbaşak Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, 25 yaşındaki G.K. ile eşi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından genç kadın odasına geçti.

Bir süre sonra evden silah sesi duyulması üzerine odaya giren yakınları, G.K.’yı yerde hareketsiz halde buldu. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde genç kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerinde güvenlik önlemi alan ekipler, inceleme başlattı.

G.K.’nın cansız bedeni, olay yeri incelemesinin tamamlanmasının ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Soruşturma başlatıldı

Genç kadının ölümünün intihar mı yoksa başka bir nedenle mi gerçekleştiğinin belirlenmesi amacıyla kapsamlı soruşturma başlatıldı. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için ekiplerin çalışması sürüyor.