Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçı Meclisi ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) iş birliğinde düzenlenen "İhracatın Yıldızları" ödül töreni, GAİB Hizmet Binası'nda gerçekleştirildi.

Ödül törenine Vali Davut Gül, Gaziantep milletvekilleri Abdullah Nejat Koçer, Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Bayram Yılmazkaya, oda başkanları, birlik yöneticileri ve çok sayıda sanayici katıldı.

Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçı Meclisi ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) iş birliğinde düzenlenen "İhracatın Yıldızları" ödül töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği mesajın okunmasıyla başladı.

Vali Davut Gül, törende yaptığı konuşmada, üreten bir şehir olan Gaziantep'in parmakla gösterildiğini belirtti.

Gaziantep'te huzur ve kardeşlik anlayışının hâkim olduğunu ifade eden Vali Gül, "Başta komşularımız olmak üzere dünyanın her tarafına Gaziantep ve Türkiye'de üretilen ürünler çok rahat satılabiliyor. Suriye ile sorunlar devam ediyor ama takdir edersiniz ki hiçbir kriz sonsuza kadar sürmez. Bir gün sorunlar ortadan kalktığında Gaziantep, başta Suriye olmak üzere Orta Doğu'nun en önemli üretim merkezlerinden birisi olacaktır." dedi.

Vali Davut Gül, Gaziantep'in ekonomisine, ihracatına katkı sağlayan sanayicilere teşekkür etti.

GAİB Koordinatör Başkanı Mehmet Fikret Kileci, sıkıntılı süreçlerden geçilmesine rağmen ihracatçılarının büyük başarı sağladığını ifade etti.

Konuşmaların ardından tören sonunda protokol üyelerince başarılı 100 ihracatçıya ödülleri takdim edildi.

Törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gönderdiği mesaj okundu.

WhatsApp-Image-2022_12_26-at-193751-_1_

Gaziantep Valisi Davut Gül, burada yaptığı konuşmada, üreten bir şehir olan Gaziantep'in parmakla gösterildiğini belirtti.

Gaziantep'te huzur ve kardeşlik anlayışının hakim olduğunu ifade eden Gül, "Başta komşularımız olmak üzere dünyanın her tarafına Gaziantep ve Türkiye'de üretilen ürünler çok rahat satılabiliyor. Suriye ile sorunlar devam ediyor ama takdir edersiniz ki hiçbir kriz sonsuza kadar sürmez. Bir gün sorunlar ortadan kalktığında Gaziantep, başta Suriye olmak üzere Orta Doğu'nun en önemli üretim merkezlerinden birisi olacaktır." dedi.

Gül, Gaziantep'in ekonomisine, ihracatına katkı sağlayan sanayicilere teşekkür etti.

GAİB Koordinatör Başkanı Mehmet Fikret Kileci, sıkıntılı süreçlerden geçilmesine rağmen ihracatçılarının büyük başarı sağladığını ifade etti.

Konuşmaların ardından, protokol üyelerince başarılı 100 ihracatçıya ödülleri takdim edildi.

Törene, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Abdullah Nejat Koçer, Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, oda başkanları, birlik yöneticileri ve çok sayıda sanayici katıldı.