Tasarlayın Dokuyalım 10. Makine Halısı Tasarım Yarışması heyecanı başladı Tasarlayın Dokuyalım 10. Makine Halısı Tasarım Yarışması heyecanı başladı

AKŞENER İHANET ETTİ

İYİ Parti Genel Başkan eski Danışmanı ve Gaziantep İl eski Başkanı Oğuz Hocaoğlu, partililere gönderdiği mesajında, "Saygıdeğer İYİ Parti üye ve seçmenleri, il Başkanlığım dönemimde üye kayıt kampanyalarında Başkanım, Sayın Akşener'de bizi kandırır ise biz kime güvenip İYİ Partiye üye olalım demiştiniz? Bende sizlere; ben Sayın Akşener'e inanıp bu yola çıktım. İhanet görürsem ilk ben istifa eder karşısına geçerim demiştim. Ben dün ne dediysem sözümün arkasındayım. Sayın Akşener ihanet etti bizleri kandırdı, ben söz verdiğim gibi istifa ettim ve karşısındayım . Saygı ve sevgilerimle" ifadelerini kullandı.

GÜRBAN’DAN HOCAOĞLU’NA TEPKİ

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban’dan Hocaoğlu’na tepki geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ‘’ Bu kişi Milletvekili Seçimlerinden önce 14 kişilik listeye giremediği için istifa etmişti ve seçimde CHP’ye çalışmıştı. Sonraki süreçte de tekrar tekrar ayda bir böyle mesaj çeker partiden çalabildiği üye telefon numaralarına. Kendini çok önemli bir Ağa sanıyor ve sürekli arkasından marabalarını çağırıyor, ‘’CHP’ye gelin’’ diye’’ ifadelerini kullandı.  Gürban’ın tepkisinin ardından Hocaoğlu’ndan gelecek yanıt merak konusu oldu.