Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin gece de “Gaziantep yolunda” türküsünü seslendirerek büyük alkış aldı. Şehitkamil Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen geceye mimarların yanı sıra çok sayıda seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Mimarlar Odası’nın Kadınlar Gününe özel olarak düzenlediği etkinlikte salon tamamen doldu.

Olten sanat Vakfı bünyesindeki Olten Filarmoni Orkestrası davetlilere muhteşem bir gece yaşattı. Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Büyükuncu, Mimarlar Odası olarak görevlerinin sadece şehrin yapı, imar ve yaşam koşullarını tasarlamaktan ibaret olmadığını aynı zamanda kentin sanat ve kültür hayatını da en üst noktaya taşıma gayretini misyon edindiklerini söyledi.

Gaziantep ALG Spor, Beylerbeyi’ni 2-1 yendi Gaziantep ALG Spor, Beylerbeyi’ni 2-1 yendi

E252E537 223B 4Fbb 9C8E 26Cad7913C9C

Büyükuncu konuşmasında kadına yönelik şiddetin bir an önce son bulmasını da temenni ederek geçtiğimiz günlerde boşandığı eşi tarafından öldürülen Nizip Devlet Hastanesi’nde görevli Dr. Feray Balkan cinayetini de kınadı.

Büyükuncu, Mimarlar Odası’nın davetlisi olarak Gaziantep’e gelen ve tamamı kadın sanatçılardan oluşan Olten Filarmoni Orkestrası ekibine, ayrıca sanata ve sanatçıya katkılarından dolayı da Kesit Yapı firmasına teşekkür etti.

C119343F Efd4 45Ec B53B 967D80Edbca9

*Fatma Şahin’den türkü sürprizi*

Geceye katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, düzenlenen bu anlamlı etkinlikten dolayı Mimarlar Odası’na teşekkür etti.

Şahin orkestradan bir de türkü isteğinde bulundu. “En sevdiğim türkü” dediği “Gaziantep yolunda” adlı türküyü orkestra ile birlikte söyleyen Şahin’e Mustafa Büyükuncu da eşlik etti.

Şahin yoğun geçen seçim çalışmalarının stresini bir nebze de olsa Mimarların gecesinde atmış oldu. Davetlilerden büyük alkış alan Şahin geceyi düzenleyen Mimarlar Odası’na ve salonu dolduran davetlere teşekkür etti.