REFORM HABER - Gaziantep’te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ın katil zanlıları Mehmet A. ve Muhabbet T. tutuklandı.

1061682533_41_0_708_500_1920x0_80_0_0_f74d7678b832d2fa359c6188ef981bf4

Olay, Gaziantep’te yaşandı. Bir televizyon programına katılan anne M.İ. kendisini fuhşa zorlayan iki kişinin, çocuklarını alıkoyduğunu söyledi.

Bu sırada canlı yayına telefonla katılan komşusu, M.İ.’nin bir buçuk yaşındaki küçük kızı Naime’nin kendisine bırakıldığı bilgisini paylaştı.

Haber alınamayan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay ise ihbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin Seyrantepe Mahallesi’ndeki bir işletmeye düzenlediği operasyonda derin dondurucunun içinde ölü olarak bulundu.

Cinayetle ilgili gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Muhabbet T. ve Mehmet A. tutuklanırken K.A. ise serbest bırakıldı.

darp-edilerek-oldurulen-lina-nin-cesedi-derin-dondurucudan-cikti

Gaziantep'te çocuk cesedi bulunmasına ilişkin yeni gelişme

Gaziantep'te darp sonucu öldüğü değerlendirilen çocuğa ait ceset bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edilmişti.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Şahinbey ilçesindeki bir adrese operasyon düzenleyen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kız çocuğuna ait ceset bulunmasıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan K.A, M.A. ve M.T, emniyetteki işlemlerinin ardından zırhlı araçla geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Şahinbey ilçesindeki bir adreste dün akşam yapılan aramada, derin dondurucuda bir süredir bekletildiği düşünülen, 3 yaşında olduğu değerlendirilen ve ilk incelemesinde darp izlerine rastlanan kız çocuğu cesedine ulaşılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı