Gaziantep’in Nizip ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülen Yüksel Çağlar ile kardeşleri Mehmet ve Ahmet Oymak, memleketleri Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde toprağa verildi.

Gaziantep’in Nizip ilçesi Belkıs Mahallesi’nde iddiaya göre boşanma aşamasındaki eşinin evine giden Halil Çağlar, yaşanan tartışmanın ardından eşi Yüksel Çağlar, kayınbiraderleri Ahmet ve Mehmet Oymak ile 21 yaşındaki kızı Nimet Çağlar ve baldızı Adile Oymak’ı silahla vurdu.

Yüksel Çağlar ile Ahmet ve Mehmet Oymak olay yerinde hayatını kaybederken, Nimet Çağlar ile Adile Oymak ise ağır yaralandı. Olayın ardından kaçan Halil Çağlar, polisten kaçamayacağını anlayınca Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde silahla kafasına ateş ederek intihar etti.

Cenazeler Şanlıurfa’da defnedildi

Halil Çağlar’ın öldürdüğü eşi ve iki kayınbiraderinin cenazeleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Şanlıurfa’ya getirildi. Akşam saatlerinde Bozova ilçesine bağlı kırsal Zivanlı Mahallesi’ne getirilen cenazeler, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Aw130639 05

Cenazeye ailenin yakınları ile kırsal mahalledeki vatandaşlar katıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

NE OLMUŞTU? 

Gaziantep’te uyuşturucu tacirlerine şafak operasyonu: 5 gözaltı Gaziantep’te uyuşturucu tacirlerine şafak operasyonu: 5 gözaltı

Gaziantep'in Nizip'te TIR şoförü Halil Çağlar (47), bir süre önce evi terk ederek ailesinin yanına taşınan eşi Yüksel Çağlar ile görüşmek üzere Belkıs Mahallesi Kısa Sokak'ta eve gitti.

Burada tartışma çıkması üzerine Halil Çağlar, tabancayla eşi Yüksel Çağlar, kayınbiraderleri Mehmet ve Ahmet Oymak'ı öldürdü. 


 
Halil Çağlar, kızı Nimet ile baldızı Adile Oymak'ı da yaraladı. Sağlık ekiplerince Nizip Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay yerinden 27 APP 441 plakalı otomobiliyle kaçan zanlı, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde aynı silahla aracında intihar etti. 


Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.