REFORM HABER - 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde konuşan Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, ‘’Dün olduğu gibi bugünde yarında vatanımızı böldürmeyeceğiz Türkiye’mizi kimsenin emellerine alet etmeyeceğiz’’ dedi.


İlçe Kaymakamı Kemal Şahin ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanında düzenlenen anma programına katılan Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Ellerinde Türk bayraklarıyla etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür etti.
Alandaki konuşmasına tüm şehitleri rahmetle anarak başlayan Belediye Başkanı Mehmet Sarı, söz konusu vatan olunca dün nasıl Çanakkale ve Kurutuluş Savaşı'nda milletimiz 7 düvele karşı koyup destanlar yazmışsa, 15 Temmuzda da aynı ruh ve aynı inançla kurşunlara ve tanklara kendisini siper ederek yeni bir destan yazmıştır dedi.

15 Temmuz şiirleri : Duygusal, kısa, 1,2 kıtalık! 15 Temmuz resimli  şiirleri - Son Dakika Haberler Milliyet


Üzerine açılan ateşlere, atılan bombalara, yöneltilen tehditlere, gözlerinin önünde şehit olan insanlara rağmen asla geri adım atmayarak meydanı hain FETÖ’cülere bırakmayan bir millete sahip olduklarını ifade eden Başkan Sarı şunları kaydetti.
‘’Bizim her zaman olduğunu bugünde bir şeye ihtiyacımız var oda bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve ülkemizin üzerinde emmeleri olanlara müsaade etmeyerek en güzel cevabı birliğimiz ve bütünlüğümüzle vereceğiz. 15 Temmuz gecesi vatanımız için, bayrağımız için, ezanımız ve Kur’an-ımız için şehit olan kardeşlerimiz yola çıkarken hiçbir şeyi düşünmediler tek bir düşünceleri vardı oda vatanımızı bölünmemesiydi işte bu sebeple bizlerde şehitlerimizin aziz kanlarıyla sulanarak bize emanet olarak bırakılan bu topraklarda sizlere hizmet edip şehit ve gazi yakınlarımıza sahip çıkarak onlar için elimizden geleni yapacağız’’ şeklinde konuştu.
...