TV8 ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Survivor Türkiye yarışmasının 2023 sezonu, 15 Ocak 2023 tarihi itibariyle ekranlara gelmeye başlamıştı.

Ancak yarışın zorluğu nedeniyle peş peşe gelen çekilmeler; yarışmanın daha hızlı bir şekilde akmasına neden oldu. Buna ek olarak meydana gelen büyük deprem felaketi nedeniyle ara çıkan Survıvor Türkiye 2023 yarışması, bir süredir ekranlarda yer almıyordu.

Deprem felaketleri nedeniyle yayın akışlarını değiştiren ulusal kanallar, iki hafta boyunca 24 saat haber programı sundu. Bu hafta itibariyle ulusal kanallarda olağan yayın akışına dönüş başlarken; TV8 ekranları da Survivor Türkiye 2023 yarışmasını yeniden başlattı. Dün, Survivor Türkiye 2023 yarışmacıları depremi yarışmanın yapımcısı ve hakemi Acun Ilıcalı’dan öğrendi. 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde ağır yıkımlara neden oldu. Binlerce binanın yerle bir olduğu depremlerde 42 binden fazla yurttaş hayatını kaybetti.

Bu süreçte dizilere ve programlara da ara verildi. Sosyal medyada "Survivor yarışmacıları depremi biliyor mu" sorusu merak konusuydu. 

GÖZYAŞLARINA BOĞULUYORLAR

Son olarak Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacılarına depremi söylediği anların fragmanını yayımladı.

Survivor'da ada konseyinde bir araya gelen yarışmacılar, depremi öğrenince gözyaşlarına boğuluyor. Yaşanan deprem felaketinden bahseden Acun Ilıcalı, "Zor bir dönemi yaşıyoruz" diyor.

6 ismin de yarışmayı bıraktığı iddia ediliyor.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara depremi söylediği anların yayımlanmasına ise bazı sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. 

İşte sosyal medyadaki tepkilerden bazıları...