Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırısında oğullarının ve torunların hayatını kaybettiğini öğrendiği anlara ait görüntü yayınlandı.

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırısında oğullarının ve torunlarının hayatını kaybettiğine dair haberi Katar’ın başkenti Doha’da İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında yaralananları ziyaret ettiği hastanede aldı. Haniye’nin haberi aldığı ana ait görüntü yayınlandı. Haniye, “Allah’a hamd olsun, Allah’tan onlara merhamet etmesini diliyorum” dedi.

1712762751939 Haniye

İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Şati Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırıda, Haniye’nin Hazem, Amir ve Muhammed adlı 3 çocuğu ve 3 torunu hayatını kaybetmişti.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırısında Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye 3 çocuğu ve 3 torunu hayatını kaybetti. Haniye, "Düşman, oğullarımı öldürerek pozisyonumuzu değiştireceğimizi düşünüyorsa hayal görüyor demektir" dedi.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 187 gündür devam ediyor. İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Şati Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırıda, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye 3 çocuğu ve 3 torunu hayatını kaybetti. Haniye, yaptığı açıklamada, oğullarının ve torunlarının İsrail saldırısında hayatlarını kaybettiğini doğrulayarak, öldürülen çocuklarının Hazem, Amir ve Muhammed olduğunu söyledi. Haniye, "Bu acı ve kanla halkımız, davamız ve ulusumuz için umut, gelecek ve özgürlük oluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

Hamas Lideri Ismail Haniyenin 3 Oglu Ve Torunlari Israil Saldirisinda Olduruldu Ykrb

Tuvalette hamile kaldı. Bebeğin babasını TikTok'ta aradı Tuvalette hamile kaldı. Bebeğin babasını TikTok'ta aradı

Haniye, İsrail’in ölüm, yıkım ve yok etme yoluyla alamadığını müzakerelerde de alamayacağını vurgulayarak, "Düşman, oğullarımı öldürerek pozisyonumuzu değiştireceğimizi düşünüyorsa hayal görüyor demektir" dedi.

Haniye, ayrıca İsrail saldırılarında bugüne 60 aile üyesinin hayatını kaybettiğini belirterek, “Gazze topraklarında her şeyin ihlal edildiğini gördük. Etnik temizlik ve soykırım savaşı var. Kitlesel yer değiştirme var" dedi.