Gaziantep’te cephanelik ele geçirildi Gaziantep’te cephanelik ele geçirildi

Uğur Şahan’ın yerine Yeni Başkan Vekili Murat Şerbetçi, İl Teşkilat Başkanı Ahmet Dığan’ın yerine Necmettin Tayyip Karaoğlu, Hakan Benzer’in yerine seçim işlerine Av. Mahmut Aydın getirildi. Sivil Toplum ve Halkla İlişkilere Murat Çolak, Bilgi İşlem Ahmet Parlak ve İnsan Haklarından sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine ise Alper Eser getirildi.

G H S F27 Y Xk A Alr C4

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin yapılan yeni görev değişimleri sosyal medya hesabından duyurarark şu bilgileri verdi:

''Meclis Üyesi Adayı olan İl Başkan Vekilim ve Yardımcılarımın yerine yeni arkadaşlarımızla yolumuza devam edeceğiz.

Uğur Şahan’ın yerine yeni İl Başkan Vekilimiz Murat Şerbetçi, İl Teşklat Başkanımız Ahmet Doğan’ın yerine Necmettin Tayyip Karaoğlu, Hakan Benzer’in yerine ise Seçim işlerine Av. Mahmut Aydın kardeşim devam edecek. Her üç arkadaşım da icrada farklı görevlerde bulunuyordu. Onların yerine ise Sivil Toplum ve Halkla İlişkilere Murat Çolak, Bilgi İşlem Ahmet Parlak ve İnsan Haklarından sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine ise Alper Eser kardeşim getirilmiştir. Eski-yeni tüm arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum. Rabbim mahçup etmesin…''

G H S F27 V Xk A A Aml