İstanbul'da şok olay... 28 yaşındaki öğretmen 14 yaşındaki öğrencisiyle birlikte oldu - Resim: 1

İstanbul'da bulunan özel bir ilköğretim okulunda İspanyolca öğretmenliği yapan 28 yaşındaki B.N.Ç., isimli öğretmen 7'inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki M. A., ile cinsel birliktelik yaşadı.

İstanbul'da şok olay... 28 yaşındaki öğretmen 14 yaşındaki öğrencisiyle birlikte oldu - Resim: 2

 Olay 25 Aralık 2023 tarihinde Gaziosmanpaşa ilçesinde meydana geldi. B.N.Ç., isimli öğretmen özel bir okulda İspanyolca öğretmenliği yapıyordu.

İstanbul'da şok olay... 28 yaşındaki öğretmen 14 yaşındaki öğrencisiyle birlikte oldu - Resim: 3

Genç öğretmen aynı zamanda ek gelir olması amacıyla sosyal medya platformlarında açtığı sayfa üzerinden kendi ürettiği takıları satıyordu.

İstanbul'da şok olay... 28 yaşındaki öğretmen 14 yaşındaki öğrencisiyle birlikte oldu - Resim: 4

Olay günü öğrencisi M. A., öğretmenine sosyal medya üzerinden kendisini eklemesini isteyen bir mesaj gönderdi.

İstanbul'da şok olay... 28 yaşındaki öğretmen 14 yaşındaki öğrencisiyle birlikte oldu - Resim: 5

KADIN ÖĞRETMEN ÖĞRENCİSİYLE SEVGİLİ OLDU

Öğrencileriyle sosyal medya üzerinden görüşmediğini söyleyen B.N.Ç.'ye öğrencisi ısrarlı davranışlarda bulunup çok para kazandığını biraz da kendisiyle paylaşmasını söyledi.

İstanbul'da şok olay... 28 yaşındaki öğretmen 14 yaşındaki öğrencisiyle birlikte oldu - Resim: 6

B.N.Ç., ise iddiaya göre kendisiyle her şeyi paylaşabileceği şeklinde cevap verdi. İkili arasında bu şekilde yaşanan konuşmanın ardından yakınlaşma başladı. Öğrencisiyle ilişkiye giren Betül Nisa Ç.’nin ifadesi: “Bana 16 yaşındayım dedi.”

İstanbul'da şok olay... 28 yaşındaki öğretmen 14 yaşındaki öğrencisiyle birlikte oldu - Resim: 7

Çift bir süre sonra B.N.Ç.'nin evinde bir araya gelerek film izledi. İkili arasındaki yakınlaşma sevgili olma yolunda ilerledi.

İsrail polisine bıçakla saldırırken vurularak öldürülen Şanlıurfalı imamın eşi gözyaşlarına boğuldu İsrail polisine bıçakla saldırırken vurularak öldürülen Şanlıurfalı imamın eşi gözyaşlarına boğuldu

İstanbul'da şok olay... 28 yaşındaki öğretmen 14 yaşındaki öğrencisiyle birlikte oldu - Resim: 8

Taraflar belirli zamanlarda iddiaya göre B.N.Ç.'nin evinde buluşup cinsel birliktelik yaşamaya başladı.İkili arasında yaşanan birliktelik M. A.'nın ailesi tarafından fark edilmeye başladı.
 

İstanbul'da şok olay... 28 yaşındaki öğretmen 14 yaşındaki öğrencisiyle birlikte oldu - Resim: 9

Çocuklarındaki durgunluk ve sürekli telefonla vakit geçirmesi ailenin dikkatini çekti. Çocuğu babası ise telefonunu karıştırdığında olayı görerek müdahale etme kararı aldı.

İstanbul'da şok olay... 28 yaşındaki öğretmen 14 yaşındaki öğrencisiyle birlikte oldu - Resim: 10

ÖĞRENCİNİN AİLESİ SAVCILIĞA İHBARDA BULUNDU

Baba Menduh A., oğlundan 14 yaş büyük olan öğretmenin istismarda bulunduğunu belirterek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şikâyet üzerine M. A.'nın pedagog eşliğinde ifadesine başvuruldu.

Sabah'ın haberine göre, genç adam ifadesinde B.N.Ç.'nin İspanyolca öğretmeni olduğunu kendisine sosyal medyadan yazdığını, öğretmeninin de karşılık verdiğini, ardından aralarında yakınlaşma meydana geldiğini söyledi.

İstanbul'da şok olay... 28 yaşındaki öğretmen 14 yaşındaki öğrencisiyle birlikte oldu - Resim: 11

İlk olarak 27 Mayıs 2023 tarihinde konuşmaya ve yakınlaşmaya başladıklarını ifade eden M. A., öğretmenin evine gidip film izlediklerini söyledi.

İstanbul'da şok olay... 28 yaşındaki öğretmen 14 yaşındaki öğrencisiyle birlikte oldu - Resim: 12

İlerleyen günlerde de evine gittiğini ve toplamda 4 kez cinsel birliktelik yaşadıklarını söyleyen M.A., birlikteliğin isteğe dayalı yaşandığını kendisini kimsenin zorlamadığını ancak durumu ailesinin öğrenmesinden dolayı utandığını ve şikayetçi olduğunu belirtti.

İstanbul'da şok olay... 28 yaşındaki öğretmen 14 yaşındaki öğrencisiyle birlikte oldu - Resim: 13

"BANA 16 YAŞINDAYIM DEDİ"

Gözaltına alındıktan sonra ifade veren B.N.Ç., ise öğrencisinin kendisini 16 yaşında tanıttığını bu nedenle aralarında birliktelik olduğunu ancak herhangi cinsel birliktelik yaşanmadığını iddia etti.

İstanbul'da şok olay... 28 yaşındaki öğretmen 14 yaşındaki öğrencisiyle birlikte oldu - Resim: 14

Kendisine sürekli, 'Ben B. hocayı istiyorum' şeklinde mesajlar atarak taciz ettiğini sonunda birlikte olduğunu yaşının küçük olduğunu bilseydi sevgili olmayacağını söyledi.

İstanbul'da şok olay... 28 yaşındaki öğretmen 14 yaşındaki öğrencisiyle birlikte oldu - Resim: 15

TUTUKLANDI

İfadesinin ardından nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğine çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Savcılık yürütülen soruşturma sonunda B.N. Ç., hakkında, 'Cebir Tehdit ve Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' ve 'Çocuğun Cinsel İstismarı' suçları kapsamında 21 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Şüpheli ilerleyen günlerde Ağır Ceza Mahkemesinde hâkim karşısına çıkacak.