FOX TV'de ekranlara gelen ve yeni bölümü sona eren İyilik dizisinin yeni bölüm tanıtımı merak konusu olmaya başlandı. İzleyiciler dizi sona erdiği an fragmanı izleyerek olayların son durumunu merak etmeye başladılar. İşte İyilik dizisi hakkında merak edilen detaylar...

İyilik dizisi konusu nedir?

“İyilik” dizisinde; Neslihan'ın (Hatice Şendil) dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Neslihan da bu ilüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının (İsmail Demirci) onu uzun zamandır aldattığını öğrenir. Yeni Sezon. Neslihan'ın dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Neslihan da bu illüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının onu uzun zamandır aldattığını öğrenir. Üstelik de kardeşi yerine koyduğu bir kızla.

İyilik dizisi hangi diziden uyarlama?

İyilik dizisi 2021 Güney Kore yapımı Show Window: The Queen's House dizisinden uyarlanıyor.

İyilik dizisinde Ece neden öldü mü ve neden öldü?

Bizim Köyün Kızları programıyla ünlenen Kübra Ece, İstanbul Avcılar'da bulunan bir binanın 4.katından düşerek hayatını kaybetti. Ece'nin ölümü ile ilgili, evde bulunan erkek arkadaşıyla birlikte 7 kişi gözaltına alındı. Ece'nin erkek arkadaşı Mehmet Emre Ş. ile olan birliktelikleri yaklaşık bir ay önce son buldu.

İYİLİK DİZİSİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ