FOX TV ekranlarında yeni başlayan İyilik dizisi son bölümü ekranlara bu akşam geliyor. Dizinin yeni bölümü meraklarıyla birlikte 9. bölüm de merak edilmeye başlandı. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölüm ve yeni sezon merak konusu oldu ve yayınlandı mı sorusuyla araştırılıyor.  İşte dizinin konusu, oyuncu kadrosu, son bölümü ve yeni sezonu hakkında merak edilen detaylar...

İYİLİK DİZİSİ KONUSU NEDİR?

“İyilik” dizisinde; Neslihan'ın (Hatice Şendil) dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Neslihan da bu ilüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının (İsmail Demirci) onu uzun zamandır aldattığını öğrenir.

İyilik dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

İsmail Demirci (Doruk)
Hatice Şendil (Ceyda)
Sera Kutlubey (Damla)
Perihan Savaş (Şahika)

İyilik dizisi son bölümde neler oldu? ÖZET izle

 Neslihan’ın dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Neslihan da bu ilüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının onu uzun zamandır aldattığını öğrenir. Üstelik de kardeşi yerine koyduğu Damla’yla. Üstüne bastığı bütün taşlar yerinden oynar ve Neslihan doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü yeniden sorgulamak, yeniden anlamlandırmak zorunda kalır ki yeniden ayağa kalkıp, kendi için, ailesi için, çocukları için mücadele edebilsin.

İYİLİK DİZİSİ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ