Türkiye Kamu-Sen Gaziantep Memur Buluşmaları’nda konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediye başkanlığı döneminde yaptığı ve önümüzdeki dönemde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

BAŞKAN ŞAHİN: BİZ DAĞLARI DELE DELE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ.

Cumhur ittifakı olarak birlikte hizmet etmekten mutluluk duyduklarını belirten Başkan Şahin ”Kamu Sen ileri sendikacılıkta sağlam duruştur. Yoldur Yoldaştır. Cumhur ittifakı 18. kez milletin karşısına çıkacak ve zafer yazacak. Allah’ın izniyle bir kez daha başaracağız. Bizim medeniyetimiz işi ehline ver adaleti sağlasın diyor . İşi ehline verdiğiniz zaman bir Gaziantep modeli oluşuyor. Gaziantep modelinde birlikte rahmet var, birlikten kuvvet doğar. Benin çocuklarıma söylediğim bir şey var. Günlük çalışan öğrencinin hiçbir zararı olmaz. Biz bu yolu yoldaşlarla gideceğiz. Bu yolu sizlerle gideceğiz. Yoldaş olmak öyle kolay değil. Biz dağları dele dele yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu.

Thumbnail 1 (9)

AKMAZ : BÜYÜK BİR AİLE HALİNE GELDİK

Ülkesini ve milletini bütün değerlerin önüne koyup Kamu çalışanlarının hak mücadelesini ahlaklı ve erdemli bir sendikal zemine taşım için yola çıktıklarını belirten Türkiye Kamu-Sen Gaziantep il temsilcisi Mehmet Akmaz, bugün yaklaşık 600 bini bulan büyük bir aile haline geldiklerini dile getirdi. Akmaz “milletimizi ve devletimizi ilgilendiren her konuda taraf olduk. 32 yıldır bizim tarafımız, duruşumuz, tavrımız ilkelerimiz hiç değişmedi. Yüzümüz Türk memuruna döndük. Türkiye Cumhuriyeti ve değerlerine bağlı kaldık. “ dedi.

G I O O L8 J W U A A E C Oi

Genel Başkan Özdağ 'Olamaz' dedi... Zafer Partisi Gaziantep eski  İl Başkanı Amedspor’u tebrik etti: Genel Başkan Özdağ 'Olamaz' dedi... Zafer Partisi Gaziantep eski İl Başkanı Amedspor’u tebrik etti:

MHP Gaziantep Milletvekil Sermet Atay ve MHP il başkanı Mustafa Bozgeyik’te yaptığı konuşmalarda birlik ve berberlik mesajları verdiler.

Proğram sonunda Türkiye Kamu-Sen Gaziantep il temsilcisi Mehmet Akmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Kamu-Sen adına teşekkür plaketi verdi.