Olay, 14 Şubat'ta akşam saatlerinde, Yumurtalık ilçesi Asmalı Mahallesi'nde meydana geldi. Emrah ve Sihan Akgün’ün çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olan İpek Akgün (18), portakal bahçesinde tartıştığı Yaşar B. tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü.

65Cdc750F974E2765D48059F

Şüpheli, daha sonra genç kızı bir tarlada bulunan su kuyusuna gömdü.

Sevgililer Günü’nde Kız Arkadaşını Öldürüp, Sulama Kuyusuna Gömdü. Jandarmayı arayarak kendini ihbar eden Yaşar B.’yi gözaltına aldı.

TABANCAYLA BAŞINDAN VURDU

Öğrencisini taciz ettiği iddia edilen öğretmen tutuklandı Öğrencisini taciz ettiği iddia edilen öğretmen tutuklandı

Olay, 14 Şubat’ta akşam saatlerinde, Adana’nın Yumurtalık ilçesi Asmalı Mahallesi’nde meydana geldi. Yaşar B., portakal bahçesinde tartıştığı kız arkadaşı İpek Akgül‘ü tabancayla başından vurdu. Şüpheli kız arkadaşını öldürdükten sonra bir tarlada bulunan sulama kuyusuna gömdü.


KENDİNİ İHBAR ETTİ

Kız arkadaşını öldüren şüpheli Yaşar B., jandarmayı arayarak kendini ihbar etti. Bölgeye gelen jandarma ekipleri Yaşar B.’yi gözaltına aldı.
Şüpheli daha sonra ekiplere kız arkadaşını gömdüğü yeri gösterdi.

Öldürülen kızın cesedi çıkartılırken yapılan incelemelerin ardından Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

“ANNE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU”

Adli Tıp Kurumunda kızının cenazesi almaya gelen acılı anne Sihan Akgün, ”Benim kızımın sevgilisi yoktu. 4-5 gündür benim kızımı öldürmüşlerdi zaten. Sevgililer Günü yalan. Bu benim kızımın ayısı ben ona getirdim” diyerek feryat etti.

Sevgililer gününde vahşet Sevgilisi itiraf etti, sulama kuyusundan cesedi çıktı