Son Dakika! Gaziantep FK - Karagümrük maçına flaş hakem atandı! Son Dakika! Gaziantep FK - Karagümrük maçına flaş hakem atandı!

Türk Karatecilerinin büyük bir başarıya imza attığını söyleyen Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abit Uğuz, bu başarılarının tesadüf olmadığını, büyük bir emeğin karşılığı olduğunu belirterek, “hiçbir başarı tesadüf değil, büyük emekler vererek bu noktalara geldik” dedi. 

Cfdeb6D7 Affa 4105 B70F 76C1829A5B5C
Uğuz, “Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’de düzenlenen Avrupa Ümit- Genç- U21 Karate Şampiyonasında aldığımız 19 madalya ile en çok madalya alan ülke olduk ve takım halinde de 4. Olduk.  Avrupa Şampiyonasını 4. olarak tamamlayan milli takımımızı, teknik heyetimizi, görevli antrenörlerimizi ve sporcularımızı kutluyorum.  Katkılarından dolayı  büyük dojo/ kulüp antrenörlerimize de teşekkür ediyor, ayrıca kendilerini kutluyorum. Şampiyonada yaş grubu itibariyle en fazla madalyayı alan ülkeyiz.

9755B2Ab A3Dc 4272 9141 33Ddd6E42CccBu önemli bir mesajdır ve bunu iyi okumak lazım diye düşünüyorum. Türkiye olarak katıldığımız her iki kategorinin birisinden madalya alınmış olması gerçekten gelecek için ve tabi ki alt yapımız için ümit vaat ediyor. Son olarak şunu söyleyebilirim; Karate branşı emin ellerde yükselmeye ve yücelmeye devam edecektir. Bundan da kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde görüş belirtti.