Kayserispor, teknik direktörlük görevine getirilen Burak Yılmaz ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Kayseri ekibinin başkanı Ali Çamlı ve Kayseri Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, düzenlenen basın toplantısında ilginç ifadeler kullandı.

Trabzonspor-Gaziantep FK maçının ardından Selçuk İnan konuştu: Trabzonspor-Gaziantep FK maçının ardından Selçuk İnan konuştu:

BELEDİYE BAŞKANI'NDAN SKANDAL SÖZLER

Belediye Başkanı'nın katıldığı törende, “İmza atacakmış bu arkadaş, açığa imza at ben üstünü yazarım." dediği duyuldu. Bu sözler sosyal medyada büyük tepki çekti.

"GEREKİRSE FORVET OYNAR"

a3d813dcdfa0d20f074ed6382fef4754

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Burak Yılmaz'ın gerekirse forvet oynayabileceğini söyleyerek, "Burak Yılmaz hocanın inşallah hem kendi kariyeri açısından hem de Kayserispor camiası açısından başarılı olacağına inanarak 'bismillah' diye başlayacağız. İstişarelerimizi yaparak Burak Yılmaz'ı burada görevlendirmeye niyetlendik. Allah Burak hocayı da bizi de mahcup etmesin. Recep Uçar hocaya da parantez açmak zorundayım. Yarın bir gün Recep hoca yine bu kulübe geldiğinde buranın kapısı ona ardına kadar açık. Çok ahlaklı, etik değerlerine bağlı bir adamdı. Yaptığı bütün hizmetler için teşekkür ediyoruz. Türk futbolunda adını herkesin bildiği milli gururumuz inşallah burada da Kayserispor'u çok iyi yerlere taşır. Herkesin gururu olmaya devam eder. Burada başarılı da olabilir başarısız da. Burak Yılmaz hoca burada başarılı olacak. Ben buna inanıyorum. Forvet yokluğunda gerekirse çıkar oynar" ifadelerini kullandı.