TOPRAK VE CİHAN'DAN 2022 MÜJDELERİ

 Gaziantep'te 2022 yılında hizmete açılacak projelere ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Vekili Osman Toprak ve Genel Sekreter Sezer Cihan, yaşamsal alandaki sorunların tek tek çözüme kavuşturulması için seçim döneminde verilen sözlerin tek tek yerine getirildiğine dikkat çekerek, özellikle yeşil alan ve ulaşımda büyük değişimlerin yaşanacağı müjdesini verdiler.


CİHAN: GAZİRAY ULAŞIMDA DEVRİM OLACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Sezer Cihan, kentin ulaşım alanındaki bugüne kadarki en büyük projesi olan Gaziray'ın 2022 yılında tamamlanacağını müjdeleyerek, ''Yaklaşık 4 yıl yoğun mesai harcanan ve belli aşamaya gelen projenin sinyalizasyon ve elektrifikasyon işlerinin büyük bölümü tamamlandı. 25 kilometre uzunluğuna, 16 istasyona sahip ve 6 OSB ile küçük sanayi bölgelerinin birbirine bağlantısını sağlayacak GAZİRAY Banliyö Projesi ulaşımda büyük rahatlık sağlayacaktır. Bu kapsamda 4 araçlı 8 set toplam 32 elektrikli banliyö aracı, 2022 yılı sonuna kadar Gaziantep Büyükşehir Belediyesine teslim edilecek'' dedi.


TOPRAK: VADİ PARK KENTE YENİ VİZYON KATACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Osman Toprak ise, Alleben Göleti bölgesinde 270 bin metrekarelik alanda oluşturulan Vadi Alleben Park ve Sosyal Alanı Çevre Düzenleme Projesi’ne dikkat çekerek, ''2022 yılı yeşil alanların arttırılması açısında yatırım yılı olacak. Projeyle, farklı bitki türlerinin bir arada bulunduğu ülke bahçeleri, survivor parkurları, okçulukla paintball alanı ve çok amaçlı spor sahaları Vadi Alleben Park Yeşil ve Sosyal Donatı Alanı’nda ziyaretçilere keyif dolu anlar yaşatacak. ''


BAŞARI DİLEDİLER

Canlı yayın stüdyoları, interaktif medya merkezi ve dijital yayın platformunu inceleyen Başkan Vekili Osman Toprak ve Genel Sekreter Sezer Cihan ziyaret sonunda ise Baba Medya Grubun medya sektörüne yaptığı yatırımın kent adına önemli bir adım olduğunu ve başarı dileklerini ilettiler.

Kaynak:Babahaber Gazetesi