ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ağızları açık bırakan bir olay gündeme geldi. Programa katılan Umut Bey, karısı ve oğlunun aşk yaşayarak birlikte evden kaçtıklarını söyledi. İlk evliliğinden dünyaya gelen oğlu ve karısına tepki gösteren Umut Bey, 8 yaşındaki kızını geri alabilmek için yardım istedi. Birçok iddiayla gündeme gelen eşler, bugün canlı yayında karşı karşıya geldi.

Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçmıştı! Büyük yüzleşme canlı yayında gerçekleşti - Resim : 1

"BEN 9 AY İKİ ŞEYTANLA YAŞAMIŞIM"

Müge Anlı'nın "Umut'u jandarma bir suçtan götürdüğünde sen niye üzüldün? Sen aynı evde iki tane adamla zorlanmadın mı?" sorusu üzerine konuşan Tuğçe Hanım, "Ben Umut'un başına bir iş getirmek isteseydim onu zaten şikayet ederdim. Bizim böyle bir amacımız yok. Ben kocamın ne yapacağını kestiremiyorum. Ben kızımı kaçırmadım, onu istediğiniz pedagogla görüştürebilirsiniz. 2 yıldır eve parayı getiren kişi Umut değil Mustafa. 2 yıldır evi Mustafa geçindiriyor" dedi.

Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçmıştı! Büyük yüzleşme canlı yayında gerçekleşti - Resim : 2

"OĞLUM'U AFFEDEMEM"

Umut Bey, Müge Anlı'nın,"Oğlun af dilese affeder misin?" sorusuna "Oğlumu affedemem. Birbirleriyle ilk temasta bana gelip 'Baba senin karın bana bunu yapıyor' deseydi ben onun alnından öperdim. Bu adam çöp tenekesinden kedi fırlasa seni bırakır kaçar" dedi.

Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçmıştı! Büyük yüzleşme canlı yayında gerçekleşti - Resim : 3

"TUĞÇE'Yİ SEVİYORUM"

Babasına ihanet eden Mustafa ise "Ben kendi ayaklarımın üzerinde duran biriyim. Tuğçe, kızıyla devlet korumasına gitmek isterse saygı duyarım. Böyle bir şeyi babama yaptığım için pişmanım, üzgünüm. Tuğçe'yi seviyorum, birlikte olmak için başka çaremiz yoktu. Fikrim değişmedi" diyerek ağızları açık bıraktı.

Gaziantep’te 2,5 milyon TL değerinde sahte deterjan ele geçirildi Gaziantep’te 2,5 milyon TL değerinde sahte deterjan ele geçirildi

Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçmıştı! Büyük yüzleşme canlı yayında gerçekleşti - Resim : 4

ANNESİNİN YANINDA KALAN ÇOCUK DEVLET KORUMASINA ALINDI

Yayını ihbar kabul eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tuğçe ve Umut'un evliliğinden dünyaya gelerek kaçan anne ile abisinin yanında kalan 8 yaşındaki Melodi isimli çocuğu koruma altına aldı.