Türkiye'nin kuru meyve ihracatı ilk çeyrekte yüzde 29,9 arttı Türkiye'nin kuru meyve ihracatı ilk çeyrekte yüzde 29,9 arttı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 3 Beyaz peynirli su böreği 1311.99 TL, 1 Kıymalı köy böreği 499.80 TL, 2 Ayran 437.32 TL, 1 Bardak çay 124.95 TL, 1 0.33 cam şişe su 124.95 TL'lik bir faturaya toplam 2499.01 TL ödedi. Bu parayı ödemek zorunda kalan vatandaş kazıklandığını dile getirerek sosyal medyada paylaştı. Biranda paylaşıma yorumlar yağdı ve Türkiye gündemine oturdu. Bu kadar yüksek fiyata satış yapılmasını anlam veremediklerini dile getiren vatandaşlar ise, 'Havalimanında yiyeceklerin içine altın mı koyuyorlar? Neden bu kadar pahalıya satılıyor. Vatandaşların başka alternatifi yok diye kazıklamak mı lazım? Ayıptır günahtır' diye tepki gösterdiler. 

Türkiye'de bütün havalimanlarında fiyatların çok yüksek olduğuna dikkat çeken vatandaşlar ise, 'Çok merak ediyoruz. Fiyatlar neden bu kadar yüksek. Havalimanına kadar giderken ne değişiyor. İçecek aynı, yiyecek aynı. Hatta daha az koyuyorlar. Ama fiyatlar 4-5 katı. Bunun tek sebebi olabilir. O da insanlar burada acıkıyorsa yemek zorunda. Başka alternatifleri yok. Fırsatçılar her yerde iş başında' diye konuştular.