Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. Maç öncesi kritik müsabakanın Konyaspor'un uçağının kötü hava şartları nedeniyle geç kalkması nedeniyle ertelenmesi gündeme geldi.

Konyaspor'un uçağı rötar yaptı

Karşılaşma için İstanbul'a gitmeye hazırlanan Konyaspor, hava muhalefetine takıldı. Yeşil-Beyazlılar'ın uçağı, İstanbul Havalimanı'ndaki uçuşlar nedeniyle rötar yaptı.

16.30'da kalkacaktı

Konyaspor'un uçağının 16.30'da kalkması bekleniyordu. Hava muhalefeti nedeniyle uçak saatlerce rötar yaptı.

Uçak kalktı

Konyaspor’un, Fenerbahçe deplasmanı için gideceği uçağı şehirde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle planlanan saatte havalanamadı. Yeşil-beyazlılar yaklaşık 7,5 saatlik rötarın ardından İstanbul’a hareket etti.Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında yarın deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak Konyaspor’un, saat 16.35’te İstanbul’a hareket etmesi planlanan uçağı yoğun kar yağışı sebebiyle havalanamadı. Daha sonra hareket saati 20.30 olarak güncellendi fakat havaalanı pistinde meydana gelen buzlanma nedeniyle kalkış yine gerçekleştirilemedi.

Havaalanında yapılan buz temizleme çalışmasının ardından Konyaspor’un uçağı saat 00.00 sıralarında hareket etti.

Saatlerce havalimanında bekleyen Yeşil-Beyazlı kafile, yola çıkabildi. Konyaspor'un uçağı 00.00 sularında havalandı.

Fenerbahçe - Konyaspor maçının tarih ve saati

Fenerbahçe ile Konyaspor arasındaki Süper Lig maçının bugün 6 Şubat Pazartesi günü, saat 20.00'de oynanması planlanıyor. Maçın bugün oynanmaması durumunda, 7 Şubat Salı günü oynanması bekleniyor.

Tuza: "Konyaspor Fenerbahçe maçı için geliyor"

 Konyaspor Genel Sekreteri Sertaç Tuza, "İstanbul'a gelmek istiyoruz. Konyaspor Fenerbahçe maçı için geliyor. Uçağımız şu an kalkıyor, görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.