Kuşkusuz Türk televizyonlarının en iddialı yapımı olan Kurtlar Vadisi ekranlara tekrar dönüyor. İçindeki diyalogları bugün dahi milyonlarca kişinin hafızasında kalan fenomen dizi yeni ismiyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.  Kurtlar Vadisi KaosKurtlar Vadisi Pusu dizisinin devamı şeklinde olacak. Polat Alemdar karakterine yeniden hayat verecek olan Necati Şaşmaz, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada dizinin yeni sezonunun dijital platformların birinde yayınlanacağını söylemişti. Daha önce 97 bölüm olarak çekilen Kurtlar vadisi pusu bölümleri hala binlerce kişi tarafından tekrar tekrar izleniyor. 

Kurtlar Vadisi yeni bölümleri ile geliyor…

Bir zamanlar Perşembe akşamlarının kimseye söz vermemesine neden olan dizinin yeni bölümleri dizinin fanları tarafından merakla bekleniyor. Dizinin başrolünü Polat Alemdar ismiyle hayata geçiren Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi Pusu’dan sonra hiçbir projede yer almadı. Dizide yer alan diğer isimlerin yeni bölümlerde de olup olmayacağı henüz kesinleşmedi. Ancak kadroda Necati Şaşmaz'ın yanı sıra, Erhan Ufak, Serdar Akkaya, Erkan Sever, Hakan Boyav, Can Gürzap ve Ayşegül Çınar gibi isimlerin yer aldığı iddia edildi.

Sosyetik güzel Eda Taşpınar son paylaşımıyla olay oldu! Küvet pozuna yorum yağdı Sosyetik güzel Eda Taşpınar son paylaşımıyla olay oldu! Küvet pozuna yorum yağdı

PEKİ KURTLAR VADİSİ KAOS NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin resmi prosödürleri tamamlanmadığı için başlama günü ile ilgili tam tarih henüz netleşmedi. Fakat 2024 yılı Şubat ayı içerisinde tekrar başlayacağı sanılıyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU KAÇ BÖLÜM YAYIMLANDI

Kurtlar Vadisi Pusu, yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği, daha önce 15 Ocak 2003 tarihinde yayımlanmaya başlayan ve 97 bölüm sürmüş olan Kurtlar Vadisi'nin ve 2007'de 2 bölüm yayımlanıp sonlandırılmış Kurtlar Vadisi Terör dizisinin devamı niteliğindeki Türk yapımı aksiyon, dram ve politik türündeki Türk televizyon dizisidir. 10 sezondan oluşan dizi, 16 Haziran 2016 tarihinde yayınlanan 300. bölümü ile sezon finali yaparak son kez yayınlandı.

19 Nisan 2007 tarihinde Show TV'de farklı isimle yeniden yayımlanmaya başlayan Türk, dram, aksiyon, mafya ve derin devlet dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu ilk 3 sezon boyunca Show TV'de yayımlandı. 4. sezonda maddi sebeplerden dolayı Star TV'ye transfer olmuştur. Ancak perşembe akşamları yayımlanan UEFA Avrupa Ligi maçlarıyla dizinin bölümlerinin sık sık çakışması üzerine bir sezon yayımlandıktan sonra anlaşmasını bozarak 5. sezonda atv'ye transfer olmuştur. 6. sezonda TNT'ye geçmiştir. TNT'nin kapanması sebebiyle 7 ve 8. sezonları ATV'de yayımlanmıştır. Daha sonra 9 ve 10. sezonlar Kanal D'de yayımlandı. Dizi, serinin ilk dizisi olan Kurtlar Vadisi'nin 2. sezonu başladığından beri her bölümü perşembe günü yayımlanmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayımlanacağı günden bahsedilirken "kendi gününde, kendi saatinde" Perşembe 20.00 tabiri kullanılır.