• İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanı Recep Önder, ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik'in yakınları tarafından darp edildi. O anlara ait görüntüler yerel seçim öncesi infial yarattı.

YERLERDE SÜRÜKLEYİP TEKME VE YUMRUK ATTI

  • Mansur Yavaş'a yakınlığı ile bilinen Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Atilla Çelik'in yeğeni Erdinç Tanrıverdi, Önder'i yerlerde sürükleyip tekme ve yumruklarla darp etti.
  • Videoda, Önder'in yüzüne sert darbeler aldığı, yerde sürüklenerek tekme tokat dövüldüğü görüldü.

ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik'in yakınları, İYİ Partili ilçe başkanını dövüp, yerlerde sürükledi: Mansur Yavaş'tan özür dile! - Resim : 1

"BAK ÖLDÜRÜRÜM, BOYNUNU KESERİM"

  • Saldırgan Erdinç Tanrıverdi, bir ara gözü dönmüş bir şekilde tehditler savurdu. Önder'e "Konuş lan. Bak öldürürüm, boynunu keserim. Özür dile" diye bağıran saldırgan, elleri ve bacakları arasında tuttuğu Önder'i kameraya bakmaya zorladı.

ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik'in yakınları, İYİ Partili ilçe başkanını dövüp, yerlerde sürükledi: Mansur Yavaş'tan özür dile! - Resim : 2

TEHDİTLERLE GELEN ÖZÜR: MANSUR BAŞKANIM ÖZÜR DİLERİM

  • Saldırgan şahsın görüntülerde, darp ettiği Önder'e zorla "Atilla Ağabey özür dilerim. Mansur Başkanım hakkını helal et. Ben sana terbiyesizlik yaptım. Atilla Ağabey ben sana terbiyesizlik yaptım" dedirttiği duyuluyor.

ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik'in yakınları, İYİ Partili ilçe başkanını dövüp, yerlerde sürükledi: Mansur Yavaş'tan özür dile! - Resim : 3

"MANSUR YAVAŞ EMRİNE UYMAYANI AFFETMEZ"

  • O anları deşifre edense eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek oldu. Gökçek paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Mansur Yavaş. Emrine uymayanı affetmez. Yer Beypazarı. Mansur'a bağlı iki ekip. Önce araları iyi. Esas ekip başı ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik. Beypazarı'nda her şeye hükmeden adam. Diğer ekibin iki önemli adamı, Veysel Ayık (2019 seçimlerinde İYİ Parti adayı) ve can dostu Recep Önder.

Veysel ve Recep sayısız usulsüz işlere şahit olunca Mansur ve Atilla'yı etrafta konuşmaya başlıyor. Veysel tekrar başkan adayı olmak isteyince tehditler başlıyor. Çünkü Mansur kendi adayı olarak Özer Kasap'a karar kıldı.

ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik'in yakınları, İYİ Partili ilçe başkanını dövüp, yerlerde sürükledi: Mansur Yavaş'tan özür dile! - Resim : 4

"MANSUR'A SESİNİ YÜKSELTEN İŞTE BÖYLE CEZASINI ÇEKER"

Recep Önder, Mansur Yavaş ve Atilla Çelik'in hakkında konuşmalarının dozajını artırınca talimat veriliyor ve videodaki manzara ortaya çıkıyor. Özet, Mansur'a sesini yükselten işte böyle cezasını çeker. Hadi Ankara Mansur'a oy ver ki Ankara meçhule yelken açsın.

ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik'in yakınları, İYİ Partili ilçe başkanını dövüp, yerlerde sürükledi: Mansur Yavaş'tan özür dile! - Resim : 5

"AKŞENER'İN TAVRI NE OLACAK, GERÇEKTEN ÇOK MERAK EDİYORUM"

Bu arada bu videoyu seyredecek olan Meral Akşener şu anda Beypazarı'na İYİ Parti İlçe Başkanı yaptığı Recep Önder'e yapılanları görünce tavrı ne olacak, gerçekten çok merak ediyorum. Bu konuyla ilgili pek çok tweetim olacak.

ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik'in yakınları, İYİ Partili ilçe başkanını dövüp, yerlerde sürükledi: Mansur Yavaş'tan özür dile! - Resim : 6

Ortalığı savaş alanına çeviren kaza kamerada Ortalığı savaş alanına çeviren kaza kamerada

Videoyu seyrettikten sonra mutlaka düşüncelerinizi bu tweetin altına yazın ki uyuyanlar da uyansın. Videodaki galiz küfürleri kesemedim. Öyle bir tekniğim yok. Özellikle tüm bayanlardan özür diliyorum."