1996'da nikâh masasına oturan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan hakkındaki boşanma iddiaları doğru çıkmıştı. Onan, yaptığı açıklama ile evliliklerini noktalayacaklarını duyurmuştu.

"İLİŞKİMİZ BİR YORGUNLUKTAN GEÇİYOR"

Arzum Onan, "Daha depremin yaralarını saramamışken, ülkece acılı ve zor günlerden geçerken, Mehmet son derece saygın bir mücadele sürecinde üstelik seçime sadece 15 gün kalmışken; hakkımızda çıkan habere yönelik cevap vermek zorunda olmak son derece üzücü! 30 yıla yakın zamandır sevdiğim adamın; değil 'psikolojik şiddet' , her daim yanımda olan ve beni destekleyen kişiliği bu türden dedikodulara malzeme olmayı asla haketmez. Zamanla her ilişkinin yaşadığı/yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak; asla birbirimize olan sevgimizi, saygımızı ve ailemizin durduğu yeri değiştirmez" ifadelerini kullanmıştı.
 

'PSİKOLOİK ŞİDDET' İDDİALARINA YALANDI

Arzum Onan boşanacaklarına dair haberlerin yeniden basına yansımasının ardından bir açıklama daha yapmıştı.. Bu kez boşanacaklarını net olarak duyuran Onan, Mehmet Aslantuğ'un kendisine 'psikolojik şiddet' uyguladığı iddiasını ise yalanlamıştı.

DURUŞMAYA EL ELE GELDİLER

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın 27 yıllık evliliği bitiren duruşma bugün Beykoz Adliyesi'nde görüldü. Beykoz 1. Aile Mahkemesinde 13.55'deki duruşmaya çift, el ele geldi.
 

"ÇOK HASSAS BİR KONU"

Gazetecilerin 'Boşanma davanıza el ele geldiniz" sorusu üzerine Arzum Onan, “Arkadaşlar çok hassas bir konu" dedi. Kararını açıklayan mahkeme Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un boşanmasına karar verdi. Böylelikle 27 yıllık evlilik 10 dakika süren duruşma sonunda bitti.
 

"AŞK OLSUN"

Duruşma sonrasında psikolojik şiddet iddialarının sorulması üzerine Mehmet Aslantuğ "Aşk olsun" şeklinde cevap verdi.