Ahmet Hamdi Tanpınar’ın ölümsüz eseri 'Saatleri Ayarlama Enstitüsü', tiyatro oyunu olarak sahneye taşındı. Oyuncu Serkan Keskin’in onlarca surete büründüğü eser, Serdar Biliş’in uyarlaması ve yönetmenliğiyle sahneye konuldu. 

Galaya; Gülse Birsel, Burçin Terzioğlu, Nil Karaibrahimgil-Serdar Erener, Demet Evgar, Cengiz Bozkurt, Aslı İnandık, İbrahim Selim, Bennu Yıldırımlar, Meriç Aral, Yasemin Özilhan, Öner Erkan, Derya Karadaş-Haki Biçici, Özgür Çevik, Hatice Aslan, Fatih Artman, Selen Öztürk, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Müge Bayramoğlu, Reha Erdem, Ozan Açıktan, Ezel Akay, Hare Sürel, Melikşah Altuntaş, Kubilay Tunçer, Sadri Alışık, Mehmet Demirkol gibi bir çok ünlü isim katıldı.

Evlilik Yakın
Geceye katılanlar arasında Serkan Keskin'in oyuncu sevgilisi Meriç Aral da vardı. Aral, "Ben Serkan'ı sahnede de televizyonda da çok seviyorum. Hepsi yani. Serkan zaten benim en hayran olduğum oyunculardan birisi aynı zamanda hayran olduğum bir karakter ve insan. Yeteneği ve işine saygısı müthiş. Ülkemiz için de böyle bence" dedi.

Elindeki alyans yüzük dikkat çeken Aral, "Evet, olacak inşallah bir şeyler. Bir düğün habercisi olabilir" diyerek güldü.