Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Gelinen nokta; Sahibinden satılık…Gaziantep’ten bir fotoğraf…'' dedi

Geçtiğimiz dönemde İyi Parti Gaziantep İl Başkanlığı, Prof. Muammer Aksoy Bulvarı Cazibe İş Mrekezi'nde yer alan eski binasından ayrılarak Kalyon Kavşağında yeni bir başkanlık binasına taşınmıştı.

79d9dda5-e713-4864-9638-0b20538ed83a

Bu taşınmanın ardından eski binasındaki İyi Parti tabelasını sökmeyen ve öylece bırakan İyi Parti Gaziantep yönetimine MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili Semih Yalçın'dan kişisel sosoyal medya hesabı üzerinden flaş bir gönderme yapıldı.

F_kH4ovXcAALkDZ

İyi Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nın tabelasını eski İl binasında unutan yönetim, tabelanın tam altına asılan mal sahibi satılık ilanı ile gündem oldu. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili Semih Yalçın’da bu durumun fotoğrafını alıntılayarak, İyi Parti’ye flaş bir gönderme yaptı.

Yalçın fotoğraf ile yaptığı paylaşımda ise “Gelinen nokta; Sahibinden satılık…Gaziantep’ten bir fotoğraf” ifadelerini kullandı.

Bu paylaşıma kısa sürede etkileşim ve yorum yağdı.