MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart Yerel Seçimler nedeniyle Manisa'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulunuyor.

''Döner Diplomasisi'' Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier İstanbul'da döner kesti ''Döner Diplomasisi'' Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier İstanbul'da döner kesti

G Ffxw J0 Ww A A A B7K

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından derlenenler;

Manisa için istikrar mesajını vermiştim. Emanet ehline teslim edildi. Gönül verdiğimiz Manisa desteğini verdi yanımızda durdu. Hepinize müteşekkirim.  2 günü aynı olan ziyandadır anlayışıyla hep çalıştık. Manisa'nın istikrarı ve iradesi asla zedelenmedi.

"TÜRK VE TÜRKİYE YÜZYILININ MEŞALESİNİ YAKTINIZ"

Osmanlı İmparatorluğu döneminde 16 şehzade Manisa'da sancak beyliği yapmıştır. 2. Murad'ın Fatih'in Kanuni'nin yolu Manisa'dan geçmiştir. Osmanlı çınarının kökü Manisa'dan atılmıştır. 2023'ün zafer yolu da Manisa'dan açılacaktı ve Allah'a şükür ardına kadar açıldı.

Cumhuriyet'in 100. yılı sizlerle taçlandı. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde sanal korkuluklar yıkıldı, cumhur hür iradesiyle vaziyet alıp Türk ve Türkiye Yüzyılının meşalesini yaktı.

3. halka 31 Mart'taki Yerel Seçimler. İnanıyorum ki Manisa varlığına ve birliğine ipotek koydurmayacaktır. Çünkü Manisa bizim Türkiye hepimizin.

"CENGİZ ERGÜN VE ADAYLARIMIZI İRADENİZE EMANET EDİYORUM"

Partimiz ve Cumhur İttifakı'nın adayı Sayın Cengiz Ergün'ü iradenize emanet ediyorum. DEM'lenmiş siyasi eylemcilere müsaade ve mükafat yoktur. Manisa'nın tamamının yönetimine talibiz. Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayları çok değerli isimlerdir.

31 Mart'ta oyunları bozmak ve omurgalarını kırmak için direniyoruz. Terör örgütleriyle demlenenleri görüyoruz. Yeni yüzyılda Manisa'nın her sorununu çözmek için boşa zaman kaybetmeyeceğiz. Üreterek gelişeceğiz. Hizmet kervanımız 31 Mart'tan sonra hızlanacak. Manisa'da yaşayan hiçbir vatandaşımız aç ve açıkta bırakılmayacak.

Belediyenin görevleri sadece kentsel altyapı sorunlarını çözmek değildir. Çevre ve çevre sağlığı, ulaşım, park ve yeşil alanlar, gençlik ve spor, ortak öğretim salonlarında hizmet vermek değildir. Belediye demek insanlarına hürmetle bağlanmaktır. Gözyaşlarını silmeyen, ihtiyaç sahiplerini gözetmeyen belediye görev ve sorumluluklarını yerine getirmiş sayılamaz. Bugüne kadar Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı yönetimindeki belediyelerde her zaman esas budur.

"TAKSİCİ KATİLİ VATANDAŞLIKTAN ÇIKARTILMALI"

Taksici bir kardeşimiz soğukta üşümesin diye aldığı bir kalleş tarafından öldürüldü. DEM'ci ve bölücü bu kişinin 'kimseye güvenmeyeceksin' sözü kameraya yansıdı. Bu alçakların başına dünyayı yıkmalıyız. Teröristler, çeteciler, Türkiye düşmanları, namus yoksunları kara propagandalarına hız kesmeden devam etseler de birbirimize güvenmekten vazgeçmeyeceğiz. Kötümserliğe öksüzlüğe teslim olmayacağız. Milli birlik ve kardeşliğimizden vazgeçmeyeceğiz. Teröre ve teröristlere acımak diye bir şey olmaz. Taksici kardeşimizi öldürenin cezasını çekmekle birlikte vatandaşlıktan çıkartılması adalet ve hakkaniyet mecburiyetidir.

AYM'YE CAN ATALAY TEPKİSİ

Can Atalay Gezi davasında hüküm almıştır. Yargıtay tarafından da onaylanmıştır. Uygulanması dışında başka bir şey olamaz. Anayasa'ya karşı bir şekilde hak ihlali kararı verenler kutuplaşmayı başlatan Türkiye'nin karşısındaki mihraklardan olan AYM'dir.