REFORM HABER - Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için milletvekili aday adaylığı başvuruları sona erdi. Aday adayları isimleri belli oldu. 

MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, reform haber'e yaptığı açıklamada, partisinin milletvekili aday adaylığı sürecinin tamamlandığını ve 40 kişinin başvuru kaydının kabul edildiğini bildirdi.

Gaziantep'te 40 isim MHP'den milletvekili aday adayı oldu.

MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ise, ''14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde, MHP Gaziantep Milletvekilliği Aday Adaylarının başvuru listesi.. Tüm aday adaylarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.. '' ifadelerini kullandı.

A4

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesi açıklamalarda bulundu.

 14 Mayıs seçimlerinde MHP’den aday adayı olmak için yüzlerce adayın başvuru yaptığını ve bu aday adaylarından 40’nın başvurusunun genel merkez tarafından kabul edildiğini ifade etti.

Çıkmaz, yaklaşan seçimlere MHP Gaziantep teşkilatı olarak hazır olduklarını ve sandıktan zaferle ayrılacaklarını da belirtti.

“Milletvekili seçimine kendi listemizle gireceğiz” 

14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleyeceklerini, milletvekili seçimlerine ise kendi listeleri ile gireceklerini aktaran MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, “MHP Gaziantep’te milletvekili seçimine kendi listelerimizle gireceğiz. Cumhurbaşkanı seçiminde ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğiz” dedi. 

Fr_YZJLXsAAkXsj

   “Yüzlerce aday adayı başvurdu, 40 aday adayının başvurusu kabul edildi” 

14 Mayıs seçimlerinde MHP’'den aday adayı olmak için yüzlerce adayın başvuru yaptığını ve bu aday adaylarından 40’nın başvurusunun genel merkez tarafından kabul edildiğini kaydeden Cahit Çıkmaz, “14 Mayıs seçimlerinde MHP’den aday adayı olmak için yüzlerce adayın başvuru yaptı. Bu aday adaylarından 40’nın başvurusu genel merkez tarafından kabul edildi. Ben bizi tercih eden aday adaylarına teşekkür ediyorum. Bu süreçte MHP’yi tercih eden ve aday adayı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Çıkmış oldukları bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Önümüzdeki süreçte aday adayı arkadaşlarımızla birlikte alandaki çalışmaları daha da güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Partimize her geçen ilgi artıyor. Teveccüh fazla olduğu için aday adaylı müracaatından da görülüyor. 2018 genel seçimlerinde 2 milletvekili çıkarmıştı. Bu seçimde milletvekili sayımızı arttırarak çalışmalarımıza yön vermek için memleketimize her köşesine giderek gönüllere dokunacağız” ifadelerini kullandı. 

resized-2995d-c1487b97aw674685-01

“3 bin 995 sandıkta sandık görevlimiz hazır”

Seçimlere tüm teşkilatlarıyla hazır olduklarını da aktaran Çıkmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

''MHP tüm teşkilatlarıyla seçimlere en hazır parti konumundadır. Gaziantep’te seçmenin oy kullanacağı yaklaşık 3 bin 995 sandıkta sandık görevlimiz hazır. Her türlü ihtimallere karşı yedek görevlimiz de mevcut ve hazır. Tüm ekiplerimizle bu seçimlere hazırız.''

“Nurdağı ve İslahiye’deki depremzedeleri yalnız bırakmayacağız”

Deprem bölgesindeki vatandaşları da yalnız bırakmadıklarını ve bırakmayacaklarını da aktaran Cahit Çıkmaz, “Özellikle deprem bölgesi olan Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde de vatandaşlarımızın yanından olarak seçim faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz ve onları yalnız bırakmayacağız”. “56 binin üzerinde üyemizle seçimlere hazırız”  Kentte, 14 Mayıs seçimlerine 56 binin üzerinde üye ile hazır olduklarını da belirten Çıkmaz, “Gaziantep’te partimize kayıtlı gönül vermiş 56 binin üzerinde kayıtlı üyemiz mevcut. Her geçen gün partimize olan sevgiyi üye kayıtlarımızdan görmekteyiz. Mevcut üyelerimizin sayısını yeni üyelerle arttırarak katlamaya çalışıyoruz. Önümüzdeki seçimlerde de partimizi zafere ulaştırmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 

İŞTE O LİSTE... MHP’ye aday adaylığı başvurusu yapan isimlerin tamamı şöyle:

FsFPsskXoAEYyHs